Bílí Tygři Liberec

Páteční derby proti Mladé Boleslavi i s podporou části fanklubu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Derby proti Mladé Boleslavi je vždy vyhroceným a zároveň tuhým soubojem, který mohou rozhodovat maličkosti. Proto se klub rozhodl umožnit na zápas vstup skupině členů fanklubu, které mohl dle aktuálního opatření na zápas vpustit.

Aktuální vládní opatření nařizuje, že se profesionální soutěže odehrávají bez fanoušků v ochozech. V rámci pilotní studie ministerstva zdravotnictví však kluby mohou vpustit do arény až 300 osob, a to za předpokladu, že budou umístěny v uzavřených vnitřních prostorech po maximálně 10 osobách a prokáží se platným negativním testem.

Jednou z těchto skupin, které tak mohly na páteční zápas zavítat, byli také členové fanklubu, které Bílí Tygři považují za jedny ze svých nejvěrnějších dlouholetých partnerů.

Vzhledem k opatřením to samozřejmě nebylo jen tak. Před samotným zápasem musela nejprve celá skupina podstoupit antigenní test na onemocnění COVID-19, přičemž všech 10 testů naštěstí vyšlo negativně. Následovalo tak vyplnění selfreportingového formuláře, změření teploty, označení speciální páskou a členové fanklubu mohli vyrazit na zápas.

Aby byla dodržena také druhá část opatření, a to umístění v uzavřeném vnitřním prostoru ve skupině maximálně 10 osob, dal klub fanklubu pro zápas k dispozici jeden ze skyboxů Home Credit Areny. Naši fanoušci tak díky splnění všech potřebných náležitostí přeci jen mohli Bílé Tygry v napínavém derby podpořit.

Všem fanouškům děkujeme za jejich podporu a vážíme si vaší přízně i v těchto náročných časech. Věříme, že co nejdříve bude moci na zápas zavítat mnohem více příznivců, než na páteční derby. Velmi nás těší, že i v době pandemie zůstáváte Bílými Tygry!

🧪 Jednou ze skupin, která dnes může sledovat utkání s Mladou Boleslaví naživo, je také deset členů tygřího fanklubu. 👍🙌...

Zveřejnil(a) Bílí Tygři Liberec dne Pátek 11. prosince 2020

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Sezona plná rekordů! Jaké hranice Tygři překonali?

SOUTĚŽ: Kup permici v prvním týdnu a pojeď na čtvrtfinále MS!

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit