Bílí Tygři Liberec

Režim na 1. přípravném utkání s Mountfieldem HK

Date of publication Author Klub

Liberec - Už ve čtvrtek čeká Bílé Tygry první domácí přípravný zápas, v němž nastoupí proti královéhradeckému Mountfieldu. Níže představujeme opatření, která bude na utkání nutné dodržet.

Prodej vstupenek

Vstupenky na zápas jsou již v prodeji za jednotnou cenu 100 Kč, dětské vstupenky pak můžete získat za 50 Kč. Více informací o prodeji vstupenek na přípravný zápas s Mountfieldem HK naleznete ZDE.

Předprodej vstupenek na Rotundě bude otevřen dvě hodiny předem, tedy od 15 hodin.

Majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2021/22 mají vstup na utkání v ceně své sezónní karty. Mohou tak i během přípravy využívat své vlastní sedadlo.

Otevření Home Credit Areny

Home Credit Arena bude pro přípravná utkání otevřena vždy 45 minut před jejich startem, tedy v 16:15. Zápas s Mountfieldem HK začíná v 17:00. Vzhledem k nutnosti prokázat se testem či dokladem o očkování prosíme fanoušky, aby dorazili na utkání s časovým předstihem a napomohli tak pohodlnému odbavení všech příchozích.

Vstup do Home Credit Areny

U vstupu do Home Credit Areny bude nutné se dle aktuálně platných vládních opatření prokázat jedním z následujících - negativní PCR test ne starší než 7 dní, negativní antigenní test ne starší než 72 hodin, doklad o uplynutí minimálně 14 dní od 2. dávky očkování (1. v případě jednodávkové vakcíny) či doklad o prodělání onemocnění COVID-19 v posledních 6 měsících.

Žádným z těchto dokladů se nemusejí prokazovat pouze děti do 6 let. Potvrzení bude kontrolováno při vstupu do Home Credit Areny.

Osoby, které nepředloží ani jeden z výše zmíněných dokladů, si budou moci zakoupit a provést samotest, na základě nějž budou do Home Credit Areny vpuštěny. Cena samotestu je stanovena na 100 Kč.

Ochrana dýchacích cest

Vzhledem k aktuálně platným vládním opatřením je ve všech vnitřních prostorách nutné po celou dobu akce nosit řádně nasazený respirátor, a to pouze s výjimkou doby konzumace. Z důvodu možných kontrol ze strany Krajské hygienické stanice a hrozících vysokých pokut prosíme všechny fanoušky o dodržování tohoto opatření.

Zákaz opouštění Home Credit Areny v průběhu akce

Vzhledem k aktuálním opatřením nebude fanouškům umožněno v průběhu celého utkání opouštět Home Credit Arenu a opět se do ní vracet. Všem fanouškům se tímto omlouváme za vzniklá omezení.

Pro kuřáky bude během utkání vyhrazen vymezený prostor u vstupu A0, který bude možné využít bez nutnosti načíst si kartu při opuštění arény a následném návratu.

Sektor na stání

Vzhledem k současným omezením týkajícím se míst na stání bude na čtvrtečním utkání vrchní část sektoru 118 osazena sedadly. Daný sektor díky tomu bude běžně přístupný všem majitelům permanentních či jednorázových vstupenek na tato místa.

S ohledem na úpravu opatření od 1. září bude již na dalších utkáních běžně v provozu sektor na stání.

Prodej občerstvení a fanshop

Jak stánky s občerstvením, tak fanshop budou během utkání v plném provozu. K občerstvení budete moci využít stánky u hlavního vstupu, u sektoru 118 a v ČS Klubu. Fanshop bude po otevření Home Credit Areny přístupný tradičně pouze zevnitř haly.

Všem fanouškům děkujeme za respektování aktuálně platných opatření. Věříme, že si společně konečně opět užijeme plnohodnotnou hokejovou sezonu. Těšíme se na viděnou v Home Credit Areně!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit