Bílí Tygři Liberec

Prodej vstupenek na přípravný zápas s Hradcem je v plném proudu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Start sezony 2021/22 je za dveřmi. Na přelomu srpna a září navíc čekají Bílé Tygry domácí přípravné zápasy s Mountfieldem HK a Rytíři Kladno. Na první z těchto duelů si již můžete zajistit vstupenky!

S permanentkou ZDARMA

Majitelé permanentních vstupenek či klubových karet mají tradičně vstup na přípravné zápasy v ceně své sezónní karty. Vstup do Home Credit Areny bude umožněn po předložení permanentky či klubové karty, není tak nutné si vyzvedávat žádnou novou vstupenku. Využít budete moci své sedadlo.

Pokud si chcete zajistit permanentní vstupenku a spolu s ní všechny přípravné i domácí extraligové zápasy, zamiřte na odkaz ZDE, kde najdete veškeré potřebné informace, mezi něž patří i tygří fanshop.

Jednotná cena 100 Kč

Na oba přípravné zápasy budou jednorázové vstupenky prodávány za jednotnou cenu 100 Kč bez ohledu na sektor. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm pak bude nabízena za 50 Kč. Vstupenky budou nabízeny online v síti Ticketportal, osobně je pak budete moci zakoupit v prodejních místech sítě Ticketportal.

ceník příprava

Aktuální opatření

Současná opatření umožňují do Home Credit Areny vpustit 3 000 fanoušků, kteří se prokáží negativním PCR či antigenním testem. Kapacitu pak lze navýšit o očkované či osoby, které onemocnění COVID-19 prodělaly. Od září, tedy od dalšího přípravného duelu, bude toto opatření opět upraveno, pro zápas 26. srpna však stále platí v tomto znění.

Kvůli potřebné evidenci bude tedy při nákupu vstupenky nutné uvést, kterou variantu prokázání hodláte při vstupu do arény využít. Díky tomuto opatření je klub schopen dodržet vládní opatření a vyhnout se tak hrozícím vysokým pokutám. Děkujeme fanouškům za pochopení.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Nová sezona startuje! Ceny vstupenek držíme na minimu, prozrazuje marketingový ředitel

Liberec byl první volba. Čeština mi v kabině chyběla, říká po návratu Kváča

Martin Faško-Rudáš a Michal Ivan se představí na mistrovství světa!

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit