Bílí Tygři Liberec

Nový viceprezident klubu Petr Syrovátko mladší

Date of publication Author Klub

Liberec - Léto u hokejových klubů je tradičně obdobím, ve kterém je na programu přerod hráčského kádru či jeho doplnění. Někteří hráči odejdou, jiní přicházejí, další se pouze „posunou“ z juniorských kategorií. Nejinak tomu letos bylo i u Bílých Tygrů. Ovšem před nadcházející sezónou došlo také na změny obsazení ve vedení klubu. Na pozici viceprezidenta byl jmenován Petr Syrovátko mladší.

Dlouholetého prezidenta klubu Petra Syrovátka už od devadesátých let doplňuje nyní už „čestný“ viceprezident František Vozka, který se výrazně před třiceti lety podílel na záchraně hokeje v Liberci. Druhým viceprezidentem je Lukáš Přinda, a do nejužšího vedení klubu patří také generální manažer a jednatel společnosti Ctibor Jech a sportovní ředitel Filip Pešán. V květnu byl do vedení Bílých Tygrů v pozici viceprezidenta uveden také Petr Syrovátko mladší.

„Pozice třetího viceprezidenta tu byla vždy, snad s výjimkou posledních dvou let, a nyní se znovu obnovuje. Tento post byl v našem boardu historicky určen pro zástupce společnosti SYNER, tedy vlastníka a generálního sponzora klubu. S příchodem pana Petra Syrovátka juniora získává tato pozice také odpovědnost v zastupování klubu na mezinárodním diplomatickém poli, zejména pak v rámci Champions Hockey Legue a European Hockey Clubs,“ vysvětluje generální manažer Ctibor Jech.

Petr Syrovátko junior po studiu na několika zahraničních školách nastoupil v roce 2017 do společnosti SYNER Group na pozici marketingového manažera. Do jeho gesce spadají za společnost SYNER Group i veškeré marketingové aktivity, tedy i vlajková marketingová loď společnosti Bílí Tygři Liberec.

„Mým úkolem bude propojovat zájmy vlastníka s chodem klubu tak, aby byla zachována kontinuita v nastavených standardech. Zároveň jsme chtěli tímto krokem dát najevo, že budeme i nadále hledat další synergie ve světových trendech, na které můžeme navázat,“ říká Petr Syrovátko mladší.

Jmenování Petra Syrovátka mladšího do vedení klubu Bílí Tygři Liberec je také formálním stvrzením jeho pozice v rámci představenstva Champions Hockey League a European Hockey Clubs, ve kterých nový viceprezident Bílé Tygry zastupuje již několik let. „V představenstvu CHL a EHC musí být vrcholoví zástupci klubu. Vzhledem k tomu, že pan Syrovátko junior zastupuje Bílé Tygry na mezinárodním poli, tak to byl logický krok a formalizace jeho pozice v klubu, kterého byl dlouho neoficiální součástí,“ uzavírá Ctibor Jech.

Profil Petra Syrovátka mladšího

narozen 24. 3. 1992, Liberec

Vzdělání:
Bakalář - 2010 Fordham University - New York, USA – Finance, 2011 – 2015 Franklin University Sorengo, Švýcarsko – Mezinárodní finance a bankovnictví
Magistr - 2016 Hult Business School – Dubai, San Francisco, Londýn – Mezinarodni marketing

Kariéra:
Od 2017 Marketing manažer společnosti SYNER a SYNER Group
Člen představenstva Champions Hockey League a European Hockey Clubs
Viceprezident Bílých Tygrů Liberec

Volný čas: Golf, cestování, cyklistika, dobrovolník v Nadaci SYNER, rodina a přítelkyně

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit