Bílí Tygři Liberec

Fan Challenge je tady! Soutěžte s ostatními o zájezd na finále CHL

Date of publication Author Redakce

Liberec - V rámci Champions Hockey League se mohou fanoušci zapojit do fan challenge, ve které soutěží za sebe i za svůj oblíbený klub. Vyberte si Bílé Tygry a v celkem 19 disciplínách sbírejte body. Výhra je opravdu lákavá, hlavní cenou je zájezd na finále CHL!

V CHL Fan Challenge mají fanoušci možnost sbírat body v 19 různých kategoriích. Body jednotlivých fanoušků jsou připočítány klubům, které si vybrali při registraci, což dává možnost porovnávat kluby. Navíc bude k dispozici i individuální žebříček všech fanoušků, kteří tak uvidí, jak si vedou v porovnání se zbytkem Evropy.

Cílem soutěže je najít klub s nejaktivnějšími fanoušky, který bude určen na základě bodování v celkovém žebříčku. Zároveň budou odměnění i tři celkově nejaktivnější fanoušci na základě pořadí v individuálním žebříčku.

Aby se CHL Fan Challenge mohlo zúčastnit co nejvíce fanoušků, uskuteční se dvě bodovací kola, jedno ve skupinové fázi a druhé v play-off.

Soutěžit se bude o velmi atraktivní cenu, kterou je VIP výlet pro dvě osoby na finále CHL 4. února 2020 (včetně letenek, hotelu a VIP vstupenek na zápas). Nenechte si to ujít a pomozte Bílým Tygrům nasbírat co nejvíce bodů.

CHL Fan Challenge najdete online zde: www.chl-fan-challenge.com

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Muska je zpět!

Nejnovější články

Tomáš Filippi zvolen hokejistou sezóny! Král je nejlepší nováček

Tygři hlásí další návrat. Ofenzivu posílí Adam Musil

Hokej nahradí hudební nářez. Už v pátek v aréně koncert kapely Škwor!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit