Bílí Tygři Liberec

Bílý Tygr dočasně zmizí z extraligových dresů

Date of publication Author Klub

Liberec - Tygr na hrudi. To je poznávací značka hokejového klubu Bílí Tygři Liberec už od roku 2000. Právě Tygr provázel klub na cestě do extraligy a dopomohl klubu až k zisku extraligového titulu. Bez loga s Bílým Tygrem si málokdo dokáže liberecký hokejový klub na ledě představit. Ale výjimečná doba přináší výjimečné kroky.

Přestože extraligu čeká restart, návrat na led se uskuteční bez fanoušků. Kromě chybějícího zisku z ticketingu, je tak výrazně omezeno také reklamní plnění pro partnery, jejichž propagace na kostce či dalších plochách v Home Credit Areně nemá bez diváků takový efekt, jako při zaplněném hledišti. Přitom právě příjmy z reklamy jsou pro klub stěžejním zdrojem financí. Právě proto se vedení Bílých Tygrů odhodlalo k bezprecedentnímu a unikátnímu kroku.

Vyjádření prezidenta klubu Petra Syrovátka

„Prostor Bílého Tygra uprostřed dresu nabídneme našim klíčovým partnerům, kteří drží celý extraligový hokej nad vodou. Vnímáme to jako formu respektu, propojenosti. Hruď a srdce mají k sobě blízko, a přesně takhle blízko my k našim partnerům máme. Doufáme, že se to našich partnerů dotkne a že s námi ve spojení zůstanou i nadále.“


Do následujících extraligových zápasů tak budou v této sezoně Bílí Tygři nastupovat s logy svých největších partnerů namísto tradičního tygřího loga. Na dresech se vystřídá celkem 34 různých partnerů, ti úplně největší pak budou mít své místo na dresu ve více zápasech.

Důvod je podle prezidenta klubu jednoduchý. „Je to otázka sportovního života a smrti. Přistoupili jsme k tomuto kroku z toho důvodu, abychom zachránili Tygra. Věřím, že ti, kterým na Tygrovi záleží, to pochopí,“ dodává.

Právě zachování klubu je v tuto dobu nejvyšší prioritou celé organizace. A o to důležitější je pro všechny Bílé Tygry to, s jakou podporou se mezi svými partnery a fanoušky setkávají. „Mám velkou úctu a respekt ke všem, kteří nám i v této těžké době pomáhají a zůstávají s námi. Rád bych jim tímto velmi poděkoval!“ uzavírá Petr Syrovátko.

dres Thermica

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

První posila potvrzena. Pod Ještěd přichází Michael Krutil

Rychlovský se s národním týmem rozloučil asistencí. Končí i Filippi

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit