Bílí Tygři Liberec

Rychlovský se s národním týmem rozloučil asistencí. Končí i Filippi

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - V další fázi přípravy na domácí šampionát sehrála česká reprezentace dvojzápas se Slovenskem. Na obou stranách měli své zastoupení i Tygři. Jak se jim dařilo?

Tomáš Filippi nastoupil do prvního duelu, v němž Češi zvítězili 4:2. Jakub Rychlovský zase dostal šanci v druhém zápase, když k výhře 4:1 přispěl jednou asistencí. Před závěrečným přípravným turnajem v Brně však trenér Radim Rulík provedl další škrty v nominaci a mezi vyřazenými hráči jsou bohužel i oba Tygři. V přípravě oba shodně odehráli pět utkání a rozhodně zanechali dobrý dojem. Bodově se dařilo zejména Rychlovskému, jenž si připsal celkově 5 kanadských bodů. V Brně se ale představí exliberecký Radan Lenc.

Na slovenské straně se v obou utkáních představili obránce Michal Ivan a útočník Martin Faško-Rudáš. První jmenovaný dokonce plnil roli asistenta kapitána. Naše východní sousedy teď v přípravě čekají poslední dva zápasy. Nejdříve v Žilině přivítají Polsko, načež se v generálce utkají s USA.

Mistrovství světa začíná už 10.5., kdy Češi v Praze na úvod vyzvou Finsko. Slovensko ve stejný den v Ostravě změří síly s Německem.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Sezona plná rekordů! Jaké hranice Tygři překonali?

SOUTĚŽ: Kup permici v prvním týdnu a pojeď na čtvrtfinále MS!

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit