Bílí Tygři Liberec

Legenda českého a libereckého hokeje Milan Hnilička se bude během utkání se Zlínem podepisovat ve fanshopu!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Chcete podpis olympijského vítěze z Nagana, trojnásobného mistra světa a legendy libereckého hokeje? Přijďte před nedělním domácím utkáním se Zlínem s předstihem do našeho tygřího fanshopu a máte jedinečnou možnost!

Od 16:50 se můžete v neděli ve fanshopu těšit na autogramiádu Milana Hniličky, jehož třiatřicítka zdobí od zápasu se Spartou strop liberecké Home Credit Areny, podepisovat se navíc bude také během obou přestávek. Přijďte tuto jedinečnou příležitost využít, připraveny pro vás budou zcela nové kartičky tohoto skvělého brankáře, který se svými výkony zapsal mezi legendy libereckého hokeje.

Dres Bílých Tygrů Hnilička poprvé oblékl v roce 2004 a už tehdy se mohl pyšnit úctyhodnou bilancí - zlatem z olympijského turnaje v Naganu 1998 a dvěma tituly mistra světa, k nimž během působení v Liberci přidal ještě třetí. Celkově naskočil pod Ještědem do 203 utkání, z nichž 120 skončilo pro náš tým vítězně, a dodnes je s úspěšností zákroků nad 93 % historicky nejúspěšnějším brankářem našeho klubu.

Milan Hnilička ceremoniál

Sám navíc moc dobře ví, jaké to je s Bílými Tygry vyhrát základní část hokejové extraligy - během jeho působení v Liberci se to našemu týmu povedlo hned dvakrát. Nyní má na dosah stejný úspěch také současný tým šelem pod vedením trenéra Filipa Pešána a v zápase se Zlínem se mu může opět přiblížit.

Přijďte naše hráče do Home Credit Areny podpořit a odneste si k tomu cenný suvenýr! Připomínáme, že vzhledem k vysílání utkání Českou televizí se začátek utkání oproti tradičnímu času 16:00 posouvá na 17:20, autogramiáda Milana Hniličky pak začne půl hodiny před úvodním buly, tedy v 16:50, a pokračovat bude během přestávek mezi třetinami.

Připomeňte si také ceremoniál, který předcházel zápasu se Spartou a v němž byl dres s Hniličkovým číslem 33 vyvěšen pod strop home Credit Areny!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Sezona plná rekordů! Jaké hranice Tygři překonali?

SOUTĚŽ: Kup permici v prvním týdnu a pojeď na čtvrtfinále MS!

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit