Bílí Tygři Liberec

Aukce originálních dresů ze sezóny 2012/2013

Date of publication Author Martin Kadlec

Díky výluce NHL má za sebou česká extraliga výjimečnou sezónu a i tradiční dražba originálních hráčských dresů Bílých Tygrů je z tohoto důvodu speciální. Dražit se totiž budou i dresy posil z NHL Ladislava Šmída, Ondřeje Pavelce, Wayna Simmondse a Chrise Stewarta. Chybět nebude ani „71“ Tomáše Netíka nebo „90“ Štěpána Novotného. V dražbě můžete získat i dres Petra Nedvěda a Jaroslava Kudrny, nebo trikoty hráčů, kteří v průběhu sezóny přišli či tým opustili. Jedná se například o dres Radka Dudy, Jana Holuba, Marka Pince, Marka Schwarze a Tomášů Bulíka a Pospíšila.

Tentokrát se bude dražit modrá série dresů, ve kterých se Bílí Tygři představovali v sezóně 2012/2013 v extraligových kláních na domácím ledě.

vydražit můžete i tento dres Ladislava Šmída

Aukce dresů začne ve čtvrtek 2. 5. 2013 a skončí v pátek 31. 5. 2013 v 16 hodin. Aukce některých dresů může skončit o pár minut později, protože po každém příhozu dne 31. 5. 2013 v čase 15:55 budou mít účastníci aukce pět minut na konkrétní příhoz zareagovat. Stránky aukce budou přístupné od 2. 5. 2013 přímými prolinky z hlavní stránky našeho webu nebo prostřednictvím banneru níže pod tímto článkem.

Zúčastnit aukce se může každý z Vás, kdo se zaregistrujete na klubových stránkách. Vyvolávací cena každého dresu je 1200 Kč, s výjimkou kapitánského trikotu Petra Nedvěda a dresů Ladislav Šmída, Ondřeje Pavelce, Chrise Stewarta a Wayna Simmondse, jejichž vyvolávací cena je stanovena na 1500 Kč. Minimálně je možné přihodit 50 Kč, maximálně pak 500 Kč. Do aukce bylo umístěno celkem 44 originálních dresů ze sezóny 2012/2013.

Aukce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Martin Faško-Rudáš skóroval na mistrovství světa!

Nová sezona startuje! Ceny vstupenek držíme na minimu, prozrazuje marketingový ředitel

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit