Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři zamíří v pondělí do Bernu

Date of publication Author Martin Kadlec

Už zítra dopoledne se Bílí Tygří vypraví k poslednímu utkání základní skupiny European Trophy do švýcarského Bernu. Do hlavního města země Helvétského kříže zamíří dvaadvacet hráčů. Jisté je, že Bílým Tygrům bude vedle dvou dlouhodobě zraněných Urbana a Kici, chybět také čtveřice reprezentantů Nedvěd, Pavelec, Šmíd a Galamboš.

S týmem neodcestují ani kanadské posily z NHL Wayne Simmonds a Chris Stewart. Naopak do kádru Bílých Tygrů se po měsíčním hostování v pražské Spartě vrací Lukáš Vantuch a prostor dostanou také hráči farmy v Benátkách nad Jizerou. Velká zkušenost pak čeká na dva talenty libereckého hokeje útočníka Pavla Zachu a obránce Filipa Pyrochtu. Byť oba věkem ještě dorostenci, odbudou si premiéru v seniorském týmu právě v zápase European Trophy proti silnému SC Bern.

Bílí Tygři nastoupí k utkání v Bernu v úterý 13. listopadu v tamní PostalFinance Areně v 19:45. Zpět do Liberce se vrátí ve středu po poledni.

seznam hráčů:


Brankáři: Pinc Marek, Blažíček Robin
Obránci: Cebák Juraj, Čakajík Martin, Derner Lukáš, Jánošík Adam, Kajínek David, Pyrochta Filip, Štich David, Výtisk Jan
Útočníci: Bárta Michal, Bulíř Michal, Dušek Antonín, Filippi Tomáš, Chlapík Adam, Jonák Vít, Špaček Daniel, Vantuch Lukáš, Víšek Jan, Vlach Jaroslav, Vlach Roman, Zacha Pavel

Více informací o SC Bern naleznete v tomto článku.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Soutěž o vstupenky na MS má vítěze. Kdo pojede na čtvrtfinále?

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit