Bílí Tygři Liberec

Poslední zápas před repre pauzou. Tygři se utkají s Kladnem

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Liberečtí hokejisté odčinili v pátek porážku s Třincem a po velmi povedeném výkonu skolili litvínovskou Vervu. Před reprezentační přestávkou čeká svěřence Filipa Pešána ještě jedno utkání. Od nedělních 16:00 se představí na Kladně.

Nabírání formy

Severočeši se po rozpačitém začátku sezóny zvedli a aktuálně jim v tabulce patří šestá příčka. Z posledních šesti zápasů navíc nedokázali bodovat pouze v jednom. Naposledy si připsali výhru 5:2 nad Litvínovem.

Martin Faško-Rudáš před zápasem s Rytíři
Měli jsme cíl vyhrát obě utkání před přestávkou. První krok jsme učinili, ještě musíme být podobně úspěšní i na Kladně.

Kladenští zažili na konci října velmi vydařenou pasáž, kdy urvali aspoň bod v sedmi duelech v řadě. Díky tomu se v extraligovém pořadí vyhoupli mimo přímé ohrožení v podobě baráže. Minulá dvě utkání ovšem prohráli s Pardubicemi, respektive Spartou.

Koho sledovat

Mladý útočník Martin Faško-Rudáš si v utkání s Litvínovem připsal svůj první hattrick v kariéře. Bude se mu střelecky dařit v dalším duelu?

Nejlepším střelcem Rytířů je v této sezóně suverénně Eduards Tralmaks. Na svém kontě má už totiž devět branek. Jak si s ním tygří beci poradí?

Zakleté Kladno

Kladenský led nepatří pro Liberec mezi ty oblíbené. Po návratu Rytířů do extraligy zde totiž neuspěli ani jednou, poslední výhra Tygrů na ČEZ Stadionu se tak datuje až do února 2014. V ročníku 2021/22 sice šelmy vyhrály nad tímto soupeřem venku, jenže to Kladno hrálo své domácí zápasy v Chomutově.

Podaří se svěřencům Filipa Pešána po dlouhé době na Kladně uspět? Poslední kolo před reprezentační přestávkou se odehraje v neděli od 16:00.

Poslední vzájemné utkání

Bílí Tygři Liberec vs. Rytíři Kladno 3:2
Branky a nahrávky: 1. J. Dvořák (Filippi), 6. Filippi (Faško-Rudáš, Ivan), 8. Galvas (Flynn, Faško-Rudáš) – 33. Ticháček (Kusý, Jarůšek), 38. Tralmaks (Plekanec, Ticháček).


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Nová sezona startuje! Ceny vstupenek držíme na minimu, prozrazuje marketingový ředitel

Liberec byl první volba. Čeština mi v kabině chyběla, říká po návratu Kváča

Martin Faško-Rudáš a Michal Ivan se představí na mistrovství světa!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit