Bílí Tygři Liberec

Martin Faško-Rudáš a Michal Ivan se představí na mistrovství světa!

Date of publication Author Natálie Kopecká

Liberec - Pouhé tři dny před začátkem hokejového mistrovství světa zveřejnilo Slovensko finální nominaci, v níž se vyjímají také dvě jména Bílých Tygrů. Sítem slovenského reprezentačního trenéra Craiga Ramsayho prošel obránce Michal Ivan i útočník Martin Faško-Rudáš.

Hokejové mistrovství světa, které se letos koná právě v České republice, se již nezadržitelně blíží a na scéně nebudou chybět ani jména z řad libereckých hokejistů! Přestože ve fázi finálního rozhodování vypadla z české soupisky dvojice Filippi–Rychlovský, mohou se fanoušci těšit na představení našich slovenských Tygrů.

Martin Faško-Rudáš a Michal Ivan již od dubna bojovali o účast na letošním mistrovství a byli úspěšní! Slovenská nominace byla zveřejněna ihned po úterní generálce s Američany a potvrdila dvojnásobné tygří zastoupení. Se Spojenými státy sice slovenský výběr padl, v předchozích přípravných zápasech však na sebe podještědské duo značně upozornilo. Martin Faško-Rudáš zaznamenal v přípravném období čtyři branky a přidal i jednu asistenci. Michal Ivan poté z pozice obránce disponoval bilancí 1+1. Mladý forvard se tak podívá na mistrovství světa podruhé, druhý jmenovaný si připíše již čtvrtou účast na světovém šampionátu. Oběma našim hráčům blahopřejeme k nominaci a přejeme jim hodně štěstí ve slovenském dresu!

Naši východní sousedé vstoupí do turnaje hned v pátek 10. května a v rámci souboje s Německem otevřou program skupiny B, která své zápasy odehraje ve vítkovické Ostravar Aréně. Dále pak postupně vyzvou Kazachstán, USA, Polsko, Francii, Lotyšsko a Švédsko.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

SOUTĚŽ o vstupenky na čtvrtfinále MS končí v neděli o půlnoci!

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit