Bílí Tygři Liberec

Permice do konce srpna za zvýhodněnou cenu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Ještě nemáš svou permici na novou sezonu? Pak ti doporučujeme už příliš dlouho neváhat. Pouze do čtvrtka 31. 8. si ji můžeš zakoupit za zvýhodněnou cenu.

Od září již vstoupí v platnost nový ceník, rozhodně tedy neváhej. Máš ideální příležitost, aby sis své místo v Home Credit Areně pojistil na celý ročník 2023/24 a neunikl ti ani jeden extraligový zápas za tu nejlepší možnou cenu!

KOUPIT PERMANENTKU ONLINE

Důraz na online prodej

Také letos bude po zkušenosti s uplynulým ročníkem probíhat až na výjimky prodej primárně online. Své sedadlo v Home Credit Areně si tak můžeš zajistit i z pohodlí svého domova. Permanentky je možné zakoupit v síti Ticketportal, a to jak v případě stávajících permanentkářů, tak pro nové fanoušky. Tvoji permici ti doručíme až domů, dopravu hradí klub.

Ve volném prodeji dvě kategorie cen

V rámci volného prodeje uvolněných sedadel si budeš moct permanentku zajistit celkem ve dvou cenových kategoriích. Ta první platí až do 31. srpna, máš tedy dostatek času si rozmyslet, které ze sedadel bude tvoje.

Pokud propásneš termín 31. srpna, stále si můžeš až do startu sezony permanentku zakoupit. Od 1. září však platí zvýšená cena permanentek.

Tvoje výhody

Spolu s permicí na novou sezonu jsme si pro tebe nachystali několik výhod. Kromě dárkového balení permice se můžeš těšit na voucher na dvě vstupenky na libovolné utkání dle vlastního výběru, ať můžeš na hokej pozvat také některého ze svých nejbližších. A určitě využiješ také voucher na hokejové menu v podobě klobásy a nápoje, který můžeš uplatnit na některém ze zápasů základní části.

Dále se můžeš těšit také na předkupní právo na play-off, slevu 10 % v tygřím fanshopu a e-shopu, dopravu na hokej s libereckým dopravním podnikem ZDARMA či slevu 20 % na vstup do ZOO Liberec.

Permanentka Bílých Tygrů na sezonu 2023/24 se jako vždy vyplatí! Zajisti si svou permici, tvoje místo už na tebe čeká!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Lantoši: Chci tu naplnit svůj potenciál, tým má na to hrát vysoko

Výrazná posila do útoku! Pod Ještěd míří slovenský reprezentant

Dorazte za Tygry na Benátskou! Na co se můžete těšit?

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit