Bílí Tygři Liberec

Ledová klapka 2023: Tygři mají v nominaci hned tři videa!

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako každý rok vybírá agentura BPA Sport Marketing nejlepší hokejová videa uplynulé sezony. A Bílí Tygři se tentokrát mohou pochlubit svým zástupcem v TOP 5 ve všech třech kategoriích!

Letos mezi sebou soutěží jednotlivé hokejové kluby v kategoriích Reportážní video, Propagační video a Vertikální video. Ve všech třech kategoriích se Tygři probojovali do TOP 5. Spolu s hodnocením poroty probíhá na webu Hokej.cz také fanouškovské hlasování, kde si můžete nejen prohlédnout nominovaná videa, ale také je ohodnotit. Hlasujte pro Bílé Tygry v Ledové klapce! Vítězové budou známi v průběhu příštího týdne.

HLASOVAT MŮŽETE ZDE

Mezi Reportážními videy bodovalo vzpomínání brankáře Jána Lašáka na vychytaný nájezd v pátém finálovém zápase v play-off sezony 2015/16. Tento moment jistě utkvěl v hlavě každého tygřího fanouška. Jak si jej ovšem vybavuje jeho hlavní aktér, "Jánko"?

Do TOP 5 Propagačních videí se pro změnu probojoval jiný brankář, Petr Kváča, který si střihl jednu z hlavních rolí v tradičním vánočním videu Bílých Tygrů. Parafráze na oblíbený film Láska nebeská sklidila velký úspěch nejen mezi fanoušky.


Novou kategorií letošního ročníku jsou Vertikální videa, což je tradiční formát pro síť TikTok nebo pro oblíbená Instagram Reels. A právě zde bodovalo tygří video zveřejněné před čtvrtfinále play-off.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit