Bílí Tygři Liberec

Pátá bitva rozhodne! Tygři se doma s Plzní utkají o čtvrtfinále

Date of publication Author Ondřej Gajdáček

Liberec - Ani dvojzápas v Plzni o vítězi předkola nerozhodl, a tak se série hraná na tři vítězná utkání stěhuje opět pod Ještěd. Není už na co čekat, Tygři musí zvítězit, pokud chtějí pomýšlet na prodloužení dosavadní sezóny. Vyrovnanou a jistě velmi vyhrocenou bitvu sehrají svěřenci Patrik Augusty již toto úterý od 19:00 na ledě Home Credit Areny. Utkání bude vysílat O2 TV Sport.

Liberečtí zvládli úvodní střetnutí předkola 4:1 a ujali se tak vedení v sérii. Jejich soupeř však dokázal na šelmy vyzrát ve druhém klání a zvítězil poměrem 6:0. Série se tak za vyrovnaného stavu stěhovala do Plzně.

Na ledě LOGSPEDD CZ Arény jsme mohli sledovat velmi podobné průběhy zápasů. V tom prvním se domácí ujali vedení, a tak museli Tygři skóre otáčet. To se jim nakonec povedlo a získali tak postupový mečbol. Druhý duel byl velmi dramatický a Liberečtí v něm opět museli znovu dotahovat. Utkání nakonec došlo až do prodloužení, ve kterém Tygři prohráli 1:2.

Oscar Flynn o čtvrtém duelu
Bylo to bojovné utkání, které jsme mohli vyhrát, ale vázlo nám zakončení. Věřím ale, že dvakrát v řadě nás neporazí a my půjdeme dál.

Koho sledovat

Liberecký forvard Oscar Flynn vyrovnával ve čtvrtém zápase svou velmi pohlednou akcí, kterou zakončil mezi betony plzeňského brankáře. Podaří se mu skórovat i tentokrát?

Plzeňský Jakub Pour zapsal celkem čtyři bodem během tohoto předkola a v posledním zápase rozhodoval svojí dělovkou v prodloužení. Dokáží ho liberečtí beci ustrážit?

Příběhy předkola

V Plzni sehráli Tygři dva velmi vyhrocené a ostré zápasy. To samé se dá čekat i od toho pátého, ve kterém jde oběma týmům o vše. Vítěz totiž postoupí dál do čtvrtfinále a na poražené čeká konec sezóny.

Richard Nedomlel směrem k pátému zápasu
Teď jde oběma týmům o vše, takže to nasazení bude obrovské. My musíme fárat a věřit, že ten zápas zvládneme.

Tygři budou mít výhodu domácího prostředí, proto určitě neváhejte a přijďte je podpořit v nejdůležitějším zápase dosavadního průběhu tohoto ročníku. Více informací o prodeji vstupenek se dozvíte zde. Utkání, které rozhodne a postupujícím, začne v úterních 19:00 na ledě liberecké Home Credit Areny. Zápas bude také vysílat O2 TV Sport.

KOUPIT VSTUPENKY

Předkolo play-off

Středa 8. března: Bílí Tygři Liberec vs. HC Škoda Plzeň 4:1
Čtvrtek 9. března: Bílí Tygři Liberec vs. HC Škoda Plzeň 0:6
Sobota 11. března: HC Škoda Plzeň vs. Bílí Tygři Liberec 1:3
Neděle 12. března: HC Škoda Plzeň vs. Bílí Tygři Liberec 2:1pp
Úterý 14. března: Bílí Tygři Liberec vs. HC Škoda Plzeň (19:00)


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit