Bílí Tygři Liberec

Speciální limitovaná edice v tygřím fanshopu! Získejte podepsaný dres Ládi Šmída!

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Nestihli jste získat podpis obránce a tygřího odchovance Ladislava Šmída, který s koncem uplynulé sezony ukončil hráčskou kariéru? Pak zbystřete. Možná právě pro vás tu máme speciální limitovanou edici dresů s jeho vlastnoručním podpisem!

Ladislav Šmíd se v průběhu své kariéry zařadil mezi ikony nejen libereckého, ale celého českého hokeje. Koneckonců, bilance téměř 600 odehraných zápasů v NHL a dalších více než 350 v tygřím dresu v extralize mluví sama za sebe. A nebýt nepříjemného zranění zad, jehož vinou odehrál v sezonách 2014/15 až 2016/17 pouze v součtu 54 utkání, mohla být tato porce ještě větší.

"Šmíďák" sice na konci minulé sezony zakončil svou bohatou kariéru a přesunul se za rodinou do Kanady, s Tygry však i nadále zůstává ve spojení. Nechali jsme proto Láďou Šmídem podepsat limitovanou edici dresů, kterou od středy naleznete v našem fanshopu a e-shopu. Pokud jste dosud nestihli získat dres s jeho podpisem, rozhodně zbystřete.

K dostání jsou bílé podepsané dresy ve variantě repliky i originálního dresu s výšivkou, a to v různých velikostech. Rozhodně tedy zamiřte do našeho fanshopu a e-shopu, kde můžete získat ten svůj. A neváhejte, jde o limitovanou edici, která se již nebude opakovat!

Fanshop naleznete v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřen je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

PŘEJÍT DO FANSHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Filip Pešán: Hlavní náplní přípravy je teď silový trénink. Na led chceme chodit 3× týdně

Nejnovější články

V Liberci končí gólmani Hrenák s Paříkem

Loučící se Birner: Už to bude na jiných klucích. Jsem rád, že na to budu koukat

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit