Bílí Tygři Liberec

Druhý domácí přípravný zápas je tu! Nenechte si ujít zajímavou bitvu s Pardubicemi

Date of publication Author Klub

Liberec - Dynamo Pardubice přes léto výrazně posilovalo. V jeho řadách nově působí například Tygrům dobře známý gólman Roman Will, ale také řada dalších hvězd. A právě s Pardubicemi se Tygři utkají ve čtvrtek ve druhém domácím přípravném utkání, které sehrají ve čtvrtek od 18 hodin. Nenechte si tento souboj pod hlavičkou Letních hokejových her ujít!

Prodej vstupenek

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na všechna přípravná utkání zcela zdarma a mohou během nich využít svá místa. V prodeji jsou také jednorázové vstupenky, které si můžete zajistit online či v některém z prodejních míst sítě Ticketportal za jednotnou cenu 150 Kč.

Před přípravnými utkáními bude otevřen také fyzický prodej na Rotundě, a to vždy 2 hodiny před začátkem utkání. Ve čtvrtek tak bude Rotunda otevřena od 16 hodin a budete si zde kromě vstupenek na přípravu moci zakoupit také permanentní vstupenky či vstupenky na extraligu.

KOUPIT VSTUPENKY NA PŘÍPRAVU


Režim v Home Credit Areně

Během přípravných utkání bude otevřena celá Home Credit Arena a místa blokovaná permanentkou budou svým permanentkářům plně k dispozici. Otevřeny budou též vybrané stánky s občerstvením či fanshop, pro fanoušky tak bude k dispozici plnohodnotný extraligový servis. Home Credit Arena bude otevřena 45 minut před začátkem utkání, tedy od 17:15.

Po opuštění arény se stává vstupenka neplatnou a nebude umožněn opakovaný návrat. Pro kuřáky bude k dispozici kuřárna, kterou naleznete u vchodu A0 směrem od centrálního parkoviště.

Těšíme se na viděnou v Home Credit Areně a věříme, že si společně užijeme atraktivní duel s pardubickým Dynamem!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

SOUTĚŽ: Kup permici v prvním týdnu a pojeď na čtvrtfinále MS!

O Kapku lepší hokej má za sebou nejúspěšnější ročník!

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit