Bílí Tygři Liberec

Sny se plní u nás! Dorazte v sobotu 3. září do Home Credit Areny

Date of publication Author Klub

Liberec – Máte doma malého Tygra ročníku narození 2018, 2017, 2016 nebo 2015? Třeba právě z něj může vyrůst další Nedvěd, Bulíř nebo Šimek. Přijďte s ním v sobotu 3. září na náborovou akci, kterou pořádáme v rámci veletrhu Sport Live a odnesete si nejen spoustu zážitků, ale také tygří dres.

Vstup na akci je od 9:00. Doporučujeme registraci provést online přes níže uvedený formulář, čímž si usnadníte registraci přímo na místě. Od 9:30 do 10:30 se pak přímo na ploše Home Credit Areny uskuteční ukázkový trénink za doprovodu hráčů A-týmu a tygří juniorky. Nezáleží na tom, jaké zkušenosti mají Vaše děti s bruslením, naši profesionální trenéři se o všechny postarají. Rodiče se navíc dozvědí vše podstatné o tom, co obnáší výchova mladého hokejisty, a ukázkový trénink mohou pohodlně sledovat z tribuny Home Credit Areny.

Pro všechny účastníky bude na místě přichystáno drobné občerstvení, káva a čaj.

S sebou budou děti potřebovat pouze helmu (postačí například lyžařská či cyklistická), brusle, lyžařské rukavice, případně také chrániče na in-line brusle. Pokud doma nemáte vlastní brusle nebo helmu, rádi Vám vybavení zapůjčíme. V takovém případě nás prosím kontaktujte předem na emailovou adresu safarovsky@hcbilitygri.cz, kde se domluvíme na správné velikosti bruslí a dalších detailech. Na půjčení bruslí bude k dispozici v areálu Sport Parku Liberec od 8:30 prodejna JB Sport.

Akce je určena pro děti, které ještě nejsou členy naší akademie.

S Tygry po celý den

Na co vše se ještě v sobotu mohou děti těšit? Kromě dopoledního ukázkového tréninku na ledě je to autogramiáda hráčů A-týmů, virtuální hokejová realita Sense Arena, street hokej u Rotundy nebo hokejový turnaj kategorie U13 Memoriál Jaroslava Kasíka, který můžete sledovat ve Svijanské aréně. Otevřen Vám bude i náš fanshop, abyste se na celý den mohli správně vybavit.

Přijďte v sobotu 3. září se svým malým Tygrem na naší náborovou akci. Registrovat se můžete pomocí formuláře níže (pro zobrazení formuláře je třeba mít v počítači aktivované soubory cookies).

Děkujeme a moc se na Vás těšíme!

Pokud jsou vaše děti starší než ročník narození 2015, ale i tak by si chtěly hokej vyzkoušet, kontaktujte nás na adrese safarovsky@hcbilitygri.cz a domluvíme se na individuálním postupu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

V neděli S rodinou do Vesce!

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit