Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na úvodní domácí extraligové zápasy rychle mizí!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílé Tygry čeká v neděli PRVNÍ DOMÁCÍ extraligový zápas, v němž přivítají pražskou Spartu. Chcete na tento zápas vyrazit? Pak rozhodně dlouho neváhejte! V prodeji jsou již vstupenky do 4.NP! Velký zájem je také o další nejbližší zápasy.

O domácí souboj se Spartou je tradičně velký zájem. Necelý týden před utkáním už zbývají volná sedadla pouze v sektoru hostujících fanoušků a ve 4.NP. Pokud si tak tento pikantní zápas, v němž se v Home Credit Areně opět představí například bývalý Tygr Marek Kvapil, ujít, pak byste s nákupem rozhodně neměli otálet.

Zajistit si zároveň můžete také vstupenky na všechny domácí zápasy základní části. Tuto letošní novinku si Bílí Tygři pro fanoušky připravili na základě opakovaných dotazů na možnost nákupu s dostatečným předstihem. V praxi to znamená, že si už nyní můžete zakoupit vstupenky například na lednové či únorové souboje.

V den konání utkání není z technických důvodů na hlavní pokladně Home Credit Areny (na Rotundě) možné nakupovat vstupenky na jiné zápasy, než právě na utkání hrané v ten den. Ostatní zápasy budou v daný den v prodeji pouze online.

Dynamický ceník

Možnost nákupu vstupenek na všechny zápasy základní části však nejsou jedinou výraznou novinkou. Ceny vstupenek se budou stejně jako v loňském roce pohybovat v rozmezí od 160 Kč až po 380 Kč do ČS Klubu. Toto jsou ovšem pouze základní cenové hladiny.

„V nové sezóně jsme připravili takzvaný „dynamický ticketing“, což v praxi znamená, že se ceny vstupenek budou měnit v průběhu času, a to v závislosti na diváckém zájmu o jednotlivá utkání nebo podle atraktivity soupeře,” vysvětluje marketingový manažer klubu Dominik Jakubec.

A dodává: „Obdobný model je znám například z prodeje vstupenek na různé koncerty nebo festivaly. Běžně se tímto způsobem prodávají také letenky. Ceny se v závislosti na atraktivitě soupeře a času nákupu mohou lišit v řádu několika desítek korun, nicméně vstupenky pro děti a do sektoru fanklubu zůstanou po celou sezónu neměnné v základních cenových hladinách. Důležité je také dodat, že platnost základních cen na všech 26 zápasů garantujeme až do prvního extraligového zápasu.“

Faktory dynamického vstupného

Nyní tak mají fanoušci šanci zakoupit si vstupenky na všechny domácí extraligové zápasy za nejnižší možnou cenu. Po prvním extraligovém kole již může dojít k nárustu cen vstupenek na vybrané souboje.

Které faktory budou případný růst cen ovlivňovat? "Atraktivita jednotlivých zápasů se skládá z mnoha částí. Roli hrají například termín a čas utkání, návštěvnost ovlivňuje také fakt, zda je zápas vysílán některou z televizních stanic. A klíčovým faktorem je samozřejmě také soupeř," vysvětluje Dominik Jakubec.

"Na základě těchto dat dokážeme vyhodnotit, jak zajímavé je utkání pro fanoušky. Není například žádným tajemstvím, že páteční či nedělní zápasy pravidelně přilákají do Home Credit Areny více návštěvníků, než zápasy hrané uprostřed pracovního týdne. Stejně tak jsou zápasy s některými soupeři mnohem žádanější, než jiné. V potaz ale bereme také případné svátky, prázdniny, stejně jako další sportovní a kulturní události konané v okolí," uzavírá Jakubec.

Cena jednotlivých zápasů se na základě zmíněných faktorů bude měnit rovněž v průběhu sezony, kdy ji může ovlivnit například forma jednotlivých týmů. Dynamický ceník jednorázových vstupenek se však nijak nedotkne majitelů permanentek, kteří mají své místo garantováno na všech domácích extraligových zápasech. Permanentní vstupenka tak i nadále znamená nejvýhodnější způsob, jak na zápasy Bílých Tygrů zavítat.

ceník jednoráz 2019/20

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit