Bílí Tygři Liberec

Získejte tygří dres i s podpisy A-týmu!

Date of publication Author Klub

Liberec - V závěru července jsme si pro vás na tygřím e-shopu připravili speciální akci. Pokud si od 19. do 31. července objednáte libovolný ze skladových dresů, zajistíme vám na něj jako bonus podpisy A-týmu!

Na našem e-shopu si vybere naprosto každý. Můžete zde najít veškerou výbavu na léto, jako například plavky či věci do kempu. Stejně tak zde naleznete cyklodresy či sportovní oblečení z nové letošní kolekce. To ale není vše.

Od tohoto pondělí jsme si pro vás připravili speciální akci. Ke každému dresu ze skladových zásob, který objednáte v termínu od 19. do 30. července, získáte podpisy hráčů A-týmu ZDARMA! Nenechte si ujít tuto příležitost získat unikátní vzpomínku na ročník, v němž Bílí Tygři dokráčeli až do finále!

Přejít na e-shop

Akce platí od 19. do 31. července na všechny dresy, které jsou aktuálně skladem. Platí pro veškeré barevné varianty. Nelze využít na dresy "na přání" s vlastním jménem. V případě, že o podpisy na dresu zájem nemáte, uveďte prosím tuto informaci v poznámce.

Kvůli zprocesování podpisů na dres se může doba odeslání dresu prodloužit až o pět pracovních dní.

Objednejte si jeden ze skladových dresů a získejte k němu podpisy tygřího A-týmu! Vyberete si fandres, originál, modrý nebo bílý? Je to jenom na vás!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit