Bílí Tygři Liberec

Z Ještědu rovnou na bowling! Je tu další speciální prémie!

Date of publication Author Klub

Liberec - Série speciálních odměn v rámci Tygří Letních Challenge pokračuje. Už v pátek se můžete těšit na další z nich. A půjde rovnou o další sportovní aktivitu, kterou můžete plynule navázat na výběh na Ještěd!

Během letošní Tygří Letní Challenge jsme si pro vás připravili řadu speciálních odměn od našich partnerů. Po prémii v podobě vstupenky na úvodní domácí utkání FC Slovan Liberec v nové sezoně či nabité karty s kreditem 500 Kč do restaurací McDonald´s, lekci golfu a voucheru do Urban Jump Areny se už v pátek můžete těšit na další speciální prémii!

Voucher na bowling do Buddy Baru

Máte rádi bowling? Ještě aby ne! Jde o pohodovou zábavu pro každého, během níž si můžete užít společně strávený čas s rodinou či s přáteli. A kam vyrazit na bowling, než přímo naproti Home Credit Areně do Buddy Baru, v němž naleznete hned deset moderních bowlingových drah!

Prvních 23 účastníků, kteří v pátek 23. července doběhnou do cíle Tygří Letní Challenge, se může těšit na voucher v hodnotě 300 Kč, který mohou využít na pronájem bowlingové dráhy v Buddy Baru. O vítězích speciální odměny nerozhoduje čas strávený na trati, ale to, kdo v daný den dorazí do cíle mezi prvními 23.

Kdo z vás si doběhne pro speciální prémii od Buddy Baru a bude si tak moci odpočinout po náročném výběhu na Ještěd u bowlingu s rodinou či přáteli? Připojte se k Tygří Letní Challenge a změřte své síly s hráči A-týmu i ostatními fanoušky!

VÍCE O TYGŘÍ LETNÍ CHALLENGE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit