Bílí Tygři Liberec

Vládní opatření opět mění kapacitu. Hledáme cestu, jak zajistit místa všem permanentkářům a dalším fanouškům!

Date of publication Author Klub

Liberec - Mimořádná opatření vyhlášená v souvislosti s epidemií koronaviru se mění doslova ze dne na den. V úterý byla vydána během posledních 14 dnů další série opatření, která opět mění kapacitu a možné rozmístění fanoušků v aréně. Přes všechny tyto překážky se snažíme vyhovět všem našim příznivcům, permanentkářům a dalším fanouškům vstup na extraligové zápasy.

V průběhu srpnových zápasů Generali Česká Cupu byla kapacita arény omezena pravidlem, kdy se fanoušci mohli usazovat pouze ob řadu a ob sedadlo. Ve středu 19. srpna byla pravidla uvolněna s platností od 1. září s tím, že bylo umožněno vpustit fanoušky do sektorů po 500 osobách bez nutnosti zachovat rozestupy ob řadu či ob sedadlo.

To stále nebylo vše. V pondělí 24. srpna bylo opatření mírně upraveno s tím, že jednotlivé sektory už mohly namísto 4 metrů dělit pouhé 2 metry. To opět pomohlo navýšit kapacitu využitelnou fanoušky. Celkem by se tak za těchto podmínek do Home Credit Areny vešlo až 5 000 diváků.

Pozitivní nálada panovala pouze do 1. září, kdy byla vydána další sada opatření, která výše zmíněné znovu mění. A tentokrát bohužel v negativním smyslu - maximální kapacita Home Credit Areny se v tuto chvíli snížila. Mimochodem, to vše s platností od 1. září, tedy ve stejný den, kdy byla opatření vydána.

V tuto chvíli tedy operujeme s kapacitou 4 250 fanoušků, což by mělo stačit k uspokojení všech majitelů klubových karet, permanentkářů a VIP partnerů. Problémem je nutnost rozdělit ochoz do mnoha sektorů takovým způsobem, aby byly naplněny další body opatření.

Ubezpečujeme fanoušky, že v tuto chvíli hledáme co nejlepší řešení, jak jim umožnit na extraligových zápasech využívat svá místa a znovu si naplno užívat hokejová utkání.

Věříme, že se 18. září s co nejmenšími omezeními znovu setkáme v Home Credit Areně a znovu si společně užijeme emoce a napětí, které domácí zápasy Bílých Tygrů přinášejí.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit