Bílí Tygři Liberec

Valdemar Jiruš krátce o nevydařeném startu sezóny

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Juniorům úvodní fáze sezóny příliš nevyšla, nyní ale mají téměř dva týdny na odpočinek a trénink. Trenér Valdemar Jiruš věří, že se nešťastná série otočí. „Mužstvo má charakter a věříme, že nás čekají lepší časy," prozrazuje na úvod.

Nejstarší mládežnická kategorie dokázala vybojovat v úvodních patnácti zápasech čtrnáct bodů a patří jí tak až šestnáctá příčka v tabulce. O nepřívětivé situaci promluvil po posledním domácím utkání i trenér Valdemar Jiruš.

Valdemar Jiruš o nevydařeném začátku sezóny

" Máme za sebou dost nešťastnou první čtvrtinu soutěže, víme o tom. Jsme přesvědčení, že tým má vnitřní sílu, dostali jsme se do krize. Máme čtrnáct dní na to, abychom na tom zapracovali a potrénovali. Mužstvo má charakter a věříme, že nás čekají lepší časy. Jsou to mladí kluci, musejí pochopit, že se hraje celých šedesát minut, že je za vším strašně tvrdé dřiny, odříkání a kritiky. My se momentálně kritizovat musíme, také se musíme poučit z chyb. Věříme tomu, že nás čekají lepší zítřky."


Stejný zlom očekává i útočník Filip Chlum, jenž se stal během zápasu s Hradcem Králové jediným střelcem našeho mužstva.

Filip Chlum o nevydařeném začátku sezóny

"Musíme se z "deky" sami dostat, zlepšovat se, makat, do všeho jít naplno a do tréninku rovnou na 120 %, poslouchat trenéry. Určitě se to obrátí, štěstí přijde. Snažíme se si v kabině všechno vyříkat, tak aby se nám odlehčilo. Máme dobrou partu a myslím, že se z toho dostaneme."


Celý rozhovor s Filipem Chlumem si můžete přečíst zde.

Na to, jak se bude juniorce po dlouhé pauze dařit, si budeme muset počkat. Kolotoč DHL Extraligy se znovu rozběhne 10. listopadu, kdy Tygři narazí na Zlín.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit