Bílí Tygři Liberec

V pátek 7. června a v prvním červencovém týdnu bude fanshop uzavřen

Date of publication Author Redakce

Liberec - Plánujete se i po skončení hokejové sezony 2018/19 stylově vybavit jako pravý Bílý Tygr? Pak rozhodně neváhejte a zamiřte do našeho fanshopu. Pozor, kamenná prodejna v areálu Home Credit Areny bude v pátek 7. června a také v prvním červencovém týdnu zavřena.

Také po sezoně je tygří fanshop i e-shop v plném provozu. Stále se tak můžete vybavit jako správný fanda Bílých Tygrů a být členem týmu. Výjimkou budou pátek 7. června, kdy bude kamenná provozovna fanshopu z provozních důvodů zavřena, a dále pak první červencový týden, kdy nebude kromě fanshopu otevřen ani předprodej na Rotundě.

Oba termíny se dotknou také provozu tygřího e-shopu. Zboží sice půjde objednat online, nicméně k jeho distribuci dojde až ve chvíli, kdy bude kamenná prodejna fanshopu znovu otevřena. Je tedy potřeba počítat s delší dodací lhůtou.

Kromě těchto případů je tygří fanshop otevřen v tradiční otevírací době. Kamennou prodejnu můžete navštívit od pondělí do pátku od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin, případně v době konání akcí v Home Credit Areně. Vybraný sortiment tygřích fanpředmětů pak můžete zakoupit také na všech akcích, kterých se Bílí Tygři účastní, jako například na fotbalové exhibici v Rozstání.

Již brzy se můžete těšit také na novou letní kolekci či na kolekci s vizuálem pro blížící se sezonu 2019/20. Sledujte pozorně naše komunikační kanály a neunikne vám žádná novinka ze zákulisí Bílých Tygrů. Buďte i v přestávce mezi dvěma sezonami členem týmu!

Kompletní sortiment našeho fanshopu si můžete prohlédnout v e-shopu ZDE. Vyberte si z široké palety tygřích fanpředmětů a ukažte, že jste jedním z Bílých Tygrů!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit