Bílí Tygři Liberec

Tygry čeká poslední kolo základní části ENYAQ Hockey League

Date of publication Author Klub

Liberec - Tygří gamery čeká v úterý poslední utkání základní části ENYAQ Hockey League. V dohrávce s Olomoucí budou bojovat o co nejlepší umístění po základní části. Potvrdí roli favorita?

Závěr základní části EHL bude ještě nesmírně zajímavý. Tygři se totiž aktuálně drží na první pozici s 30 body ve 12 utkáních. Druhé Pardubice jsou ovšem pozadu pouze o skóre, zbývá jim navíc sehrát o jeden zápas více. O první místo po základní části se tak bude bojovat až do konce.

Ještě než se začnou ohlížet na výsledky Dynama, musí Tygři zvládnout své poslední kolo, v němž narazí na Olomouc. Do zápasu vstoupí náš tým povzbuzen třemi výhrami z minulého týdne, kdy postupně porazil Mladou Boleslav, Vítkovice i Zlín. Tentokrát však půjde o pořádnou výzvu, pro Kohouty jde totiž o klíčový duel.

Boj Olomouce o play-off

Olomoučtí gameři jsou v tuto chvíli na 9. pozici o skóre za Spartou. Tu zároveň ovšem čekají ještě dvě hrací kola. Pokud tak chtějí Kohouti zamířit do play-off, budou potřebovat zvítězit. Záležet může navíc na každém zápase, rozhodovat může potenciálně také skóre.

Olomouc se nachází v solidní formě, vždyť z posledních čtyř kol získala devět bodů za tři vítězství. Vyšlápla si na Mountfield, Vítkovice a Zlín, nutno ovšem podotknout, že jde o týmy mimo hranici play-off. Ve zbylých osmi kolech EHL už přidala Olomouc pouze dvě výhry, celkem naopak z jedenácti zápasů sedmkrát prohrála.

Jak si naši hráči proti nevyzpytatelnému soupeři povedou? Poslední utkání základní části odehrají Tygři s Olomoucí v úterý od 18 hodin.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit