Bílí Tygři Liberec

Tygří Letní Challenge zdolána i s golfovou zátěží!

Date of publication Author Klub

Liberec - Že je Tygří Letní Challenge náročná? To neznamená, že si ji nemůžete udělat ještě o něco složitější. Přesně tímto heslem se řídili golfisté z golfové Ypsilonky, kteří v pátek vyrazili na trať i s golfovým bagem!

Zdolat Tygří Letní Challenge je parádním sportovním výkonem samo o sobě. Ale vyběhnout ji i s kompletní několikakilovou golfovou výbavou? To si zasluhuje smeknout klobouk. A přesně o takový výkon se v pátek postarali golfisté s klubu Ypsilon Golf Liberec.

Stačilo dorazit pod kopec, na záda navléct bag a mohlo se vyrazit. Golfistům alespoň přálo počasí, vyhnuli se totiž jak vyčerpávajícím horkům, tak nepříjemnému dešti. Naopak, na trati zrovna panovaly poměrně příjemné podnebné podmínky, které sportovce vybičovaly ke skvělým výkonům.

Podívejte se sami, jak se golfisté z Ypsilonky s tratí se zátěží poprali!

To ale nebylo vše. Ypsilon Golf Liberec si také na pátek připravila pro účastníky speciální odměnu. Pro prvních dvacet závodníků, kteří dorazili do cíle, si nachystal lekci golfu zdarma. A první účastníci byli i díky tomu na trati již krátce po půlnoci!

Všichni, kteří se mohou těšit na speciální prémii, budou o způsobu jejího využití kontaktováni v nejbližších dnech přímo zástupci Ypsilon Golf Liberec.

A co vy, kdy se vydáte na start? Už v příštím týdnu se můžete těšit také na další speciální prémie. Připojte se k Tygří Letní Challenge a změřte své síly s hráči A-týmu i ostatními fanoušky!

VÍCE O TYGŘÍ LETNÍ CHALLENGE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit