Bílí Tygři Liberec

Řekněte sýr! Bílí Tygři za sebou mají tradiční předsezónní focení

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - V pondělí se Home Credit Arena proměnila v jeden velký ateliér. Kompletní A-tým Liberce totiž absolvoval povinnosti před fotoaparátem, aby byl klub na blížící se start extraligy připraven opravdu po všech stránkách.

Celodenní maraton

Objektiv fotoaparátu začal ostřit již v ranních hodinách, když se před něj postavili členové libereckého realizačního týmu a vedení klubu. Na řadu posléze přišla farma z Benátek, která v útrobách Home Credit Areny pořídila jak velkou týmovou fotku, tak menší "single" snímky.

Vše si už tradičně dirigoval dlouhodobý fotograf našeho klubu Jiří Princ, který má už proceduru spojenou s předsezónním focením pevně zažitou. "Už o den dříve jsem si zde všechno připravil, abychom se s tím pak nemuseli zdržovat. Vytvořili jsme si v hale dvě fotící centra, celkem na ně připadá sedm světel. Další tři pak využíváme na akční fotky, které se tvoří přímo na ledové ploše," vypráví Princ.

Jen fotografie? Ale kdeže!

Každý hráč Bílých Tygrů pořídil tři individuální fotografie. Jednu v domácích dresech pro nadcházející ročník Tipsport extraligy, další ve speciálních trikotech pro zápasy mezinárodní CHL a třetí v elegantních klubových tričkách, která si každý fanoušek může pořídit v libereckém fanshopu. Řada přišla taktéž na tradiční týmovou fotku na ledě, kterou si Tygři vzhledem k současné situaci pořídili kromě klasického způsobu také v roušce.

Náš klub navíc jde ruku v ruce s aktuálními trendy. A mezi důležité pilíře moderního zážitku při hokejových utkáních patří kvalitní předzápasová show! Hokejisté tedy se specializovanou agenturou znovu vytvářeli oblíbené klipy, které můžeme při domácích duelech vídat na kostce při představování liberecké sestavy. A hráči vše zvládli s bravurou, jako vždy!

Zábavná povinnost

Focení není jen nezbytná povinnost, ale také zábava. Kladný přístup hráčů potvrzuje také Jiří Princ. "Jsou profesionálové, každý rok je to větší a větší sranda. Celkový proces focení jsme se snažili zredukovat na minimum. Hokejisté sami vědí, že je potřeba, aby to co nejlépe odsýpalo." A v podobném duchu mluví také Michal Bulíř, jedna z ústředních postav týmu. "Nevadí mi to, člověk už si na to za ta léta zvykl. K předsezónnímu období to prostě patří."

Bílí Tygři si navíc pro fanoušky připravili atraktivní novinku. Kompletní A-tým se rozdělil do dvojiček, které se spolu utkaly ve vědomostních duelech. Kromě hokejových témat si vtipnou formou budete moci zkontrolovat také například znalosti vašich oblíbenců v zeměpisu. I v sezóně 2020/21 se máte na co těšit!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit