Bílí Tygři Liberec

Prodej vstupenek na play-off nově i bez front z pohodlí svého domova

Date of publication Author Redakce

Liberec - V pátek odstartoval prodej vstupenek na první dva čtvrtfinálové zápasy play-off. Bílí Tygři si letos pro fanoušky přichystali novinku v podobě online předkupního práva pro majitele permanentek a tygří příznivci tak poprvé mohou nakupovat vstupenky na vyřazovací boje z pohodlí svého domova.

Tuto možnost hned v první den prodeje využila celá řada fanoušků. Vždyť jen během pátku si na každý z dosud prodávaných zápasů zajistila vstupenky více než tisícovka z nich - a zhruba polovina tak učinila online prostřednictvím sítě Ticketmaster. Prodejní místo na Rotundě se tak v průběhu dne obešlo bez větších front.

V rámci online prodeje si mohou majitelé permanentních vstupenek a klubových karet zajistit svá místa na prvních dvou zápasech čtvrtfinále také v sobotu, kdy bude prodejní místo na Rotundě zavřené. Znovu se otevře v neděli ve 12 hodin před Utkáním hvězd a zápasem Bílých Tygrů s Kometou Brno.

Chcete si také zajistit místo blokované vaší permanentkou online, ale nevíte jak na to? Přednostní prodej vstupenek probíhá na speciální stránce Ticketmaster Pro.

nákup rezervovaných míst tlačítko

Online metodou je možné uskutečnit i dokup vstupenek, a to za použití unikátního kódu pro každého permanentkáře prostřednictvím stránek Ticketmaster. Tento kód byl permanentkářům distribuován v noci na pátek na jejich e-mailovou adresu.

nákup rezervovaných míst tlačítko

Podrobný návod, jak uskutečnit nákup vstupenek na play-off online, naleznete ZDE.

Nenechte si ujít první dva domácí čtvrtfinálové zápasy a zajistěte si své místo v Home Credit Areně online!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu