Bílí Tygři Liberec

Předposlední letní soutěž má svou výherkyni!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Letní soutěžení s Bílými Tygry se pomalu blíží ke konci. V předposlední soutěži jste měli za úkol tipovat, jak se silák Matěj Stříteský popasuje s osmdesátikilovým závažím. A trefilo se pouze osm z vás.

Po přípravném utkání s Mladou Boleslaví zamířil obránce Matěj Stříteský do posilovny, aby se ještě pořádně protáhl. Při té příležitosti dostal za úkol co nejvíckrát při benchpressu zvednout osmdesátikilovou činku. A předvedl, že ne nadarmo patří mezi nejsilnější hráče v tygří kabině.

V rámci již čtvrté letní soutěže dostali fanoušci za úkol tipovat, kolikrát se Stříteskému podaří závaží zdolat. Někteří jeho síly velmi podcenili, jiní naopak přecenili. Celkem se nashromáždilo více než sto komentářů, pouze osm z nich ovšem trefilo správnou odpověď - přesně 21.

Jak poznamenal sám Matěj, na této metě se zastavil zcela záměrně, aby tak připomněl číslici, kterou bude pod Ještědem nosit na zádech. Zda mu věříte, že mohl klidně pokračovat, necháme na vašem posouzení. Stříteského dalším úkolem však bylo z osmi správně tipujících vylosovat toho, který se stane vítězem.

Štěstí se nakonec usmálo na Lenku Michálkovou, která se tak může těšit na odměnu v podobě dresu Jaroslava Vlacha podepsaného celým týmem. Gratulujeme!

Všichni ostatní však budou mít ještě jednu možnost zasoutěžit si s Tygry. Pozorně sledujte naše komunikační kanály, ať vám soutěž neunikne!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit