Bílí Tygři Liberec

Po vítězství nad Cardiffem na Létofest! Bílí Tygři potěšili davy příznivců svými podpisy

Date of publication Author Jan Kousal

Liberec - Pouhou hodinu po skončení duelu mezi Bílými Tygry a Cardiffem Devils zavítali hráči podještědského klubu na Létofest, kde svou přítomností potěšili nejednoho libereckého fanouška. Akce se konala v areálu Sport Park Liberec.

Prakticky okamžitě po skončení zápasu Champions Hockey League spěchali hokejisté A-týmu Bílých Tygrů do sprch a před zrcadla pečlivě se upravit, aby po šichtě s welšským Cardiffem vypadali opět kultivovaně. V rámci doprovodného programu Létofestu totiž na šelmy čekala autogramiáda, která se opravdu podařila!

Hned, jak naši hokejisté dorazili, strhla se ve Sport Parku Liberec, kde se akce konala, lavina. Začaly se tvořit dlouhé fronty nadšených davů, které čekaly na setkání se svými hrdiny. Kromě podpisů mohli tygří příznivci získat společné fotografie nebo sdělit si bezprostřední dojmy z utkání s Devils. „Senzace! Paráda!“ znělo z úst natěšených fandů.

Setkání s lidmi si užívali i samotní hokejisté. „Je to paráda. Přišlo hodně lidí, muzika nám k tomu hraje, a dokonce i počasí je hezké,“ ocenil čerstvý reprezentant Filip Pyrochta, který si lebedil při poslechu koncertu skupiny Rybičky 48. „Rybičky? Ideální!“ pochvalovala si mladá opora zadních řad Liberce.

Velmi příjemně si tak Bílí Tygři zpestřili přípravu na další duel CHL, který se příští čtvrtek odehraje v Cardiffu.

Všechny fotografie z tygří autogramiády naleznete v naší fotogalerii.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit