Bílí Tygři Liberec

Permanentní vstupenky v prodeji pouze do pátku 8. února!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V základní části zbývá odehrát už pouze 12 utkání. Přesto si mnoho fanoušků i v současné chvíli chce pojistit své místo v Home Credit Areně. Pokud stále uvažujete nad nákupem permanentní vstupenky, neváhejte, čas máte pouze do pátku 8. února! Tehdy bude prodej na tuto sezonu definitivně ukončen.

I v pokročilé fázi sezony s sebou nákup permanentních vstupenek smysl. I nyní díky permanentce získáte BONUS KARTU plnou výhod nebo slevovou kartu na zboží adidas v prodejně Lion Sport. Samozřejmostí zůstává vstup na všechny zbylé domácí zápasy Bílých Tygrů v základní části.

Tou vůbec nejpodstatnější výhodou, která činí z permanentky i v současnosti cenné zboží, je však rozhodně předkupní právo na play-off. Majitelé permanentních vstupenek si mohou v nadstavbové části přednostně zakoupit lístky na svá místa, k tomu si navíc mohou přikoupit také vstupenky na další sedadla.

Zajímavou volbou jsou také permanentní vstupenky do ČS Klubu, které kromě vynikajícího zážitku v luxusních polstrovaných sedadlech nabízí v ceně také vstup na všechny zápasy play-off. Jejich majitelé tak již nemusí v nadstavbové části kupovat vstupenky na jednotlivé zápasy.

Pro všechny majitele permanentních vstupenek připravujeme v tomto ročníku možnost zakoupit si na play-off lístky v rámci předkupního práva nově také online v síti Ticketmaster. Právě kvůli včasné přípravě nového systému bude prodej permanentek v pátek 8. února ukončen a dále tak již nebude možné si sezónní vstupenky zakoupit.

Permanentní vstupenky lze zakoupit v tradičním předprodejním místě na Rotundě v areálu Sport Parku Liberec. Více informací i aktuální ceník naleznete ZDE.

Vyprodaná Home Credit arena

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit