Bílí Tygři Liberec

Netypický ročník, netypické rozloučení s fanoušky. AUTOgramiáda slavila úspěch!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Čtvrtek 29. dubna se v Home Credit Areně nesl ve znaku rozloučení s další velice úspěšnou sezónou. Vzhledem k epidemickým opatřením nebylo možné zvolit klasický model setkání s fanoušky, přesto však liberečtí příznivci nepřišli zkrátka.

Akce odstartovala s úderem páté hodiny odpolední. Ve čtyřech blocích po patnácti automobilech pak byli do arény postupně vpouštěni liberečtí příznivci.

Fanoušci měli ve svých vozech možnost vjet přímo na ledovou plochu Home Credit Areny. Na určeném stanovišti se posléze mohli z prostoru svého auta vyfotit s kompletním libereckým A-týmem, hráči i trenéři se jim navíc podepsali na magnetické tabulky připevněné na kapotě vozu. Samozřejmostí byly nasazené respirátory, aby bylo zajištěné bezpečí všech zúčastněných.

Podpisy nemohly chybět

Za možnost vidět se se svými fanoušky byli rádi i samotní hráči, kterým v průběhu roku podpora z tribun prakticky nepřetržitě chyběla. "Jsme vděční, že lidem můžeme aspoň nějak poděkovat za podporu, kterou nám na dálku projevovali. Bylo to hodně netradiční, trošku jako safari, ale i za takový kontakt s fanoušky jsme rádi," usmíval se kapitán stříbrného týmu Petr Jelínek.

Podobně nadšený byl i další útočník Dávid Gríger: "Autogramiáda byla specifická, stejně jako celá sezóna. Byl jsem strašně rád, že jsme se s fanoušky mohli vidět a prohodit i pár slov. Každá chvilka s nimi po takovém ročníku je super."

Slovenský štírek má za sebou první rok mezi Tygry, před vyprodanou Home Credit Arenou si však zatím zahrát nemohl. Doufá ale, že se to co nejdříve změní. "Když jsem přicházel do Liberce, na fanoušky jsem se těšil. Věděl jsem, že jich tu chodí hodně, zažíval jsem to zde ještě jako host v dresu Karlových Varů. Situace v republice letos nebyla dobrá, šlo o zdraví lidí, takže bylo pochopitelné, že hokej nebyl priorita. Věřím ale, že do nové sezóny vlétneme s plným domem v zádech! Bez lidí je to celé takové divné," říká Gríger.

Každý fanoušek si odnesl fotografii s kompletním A-týmem

Nadšení panovalo také na straně fanoušků. "Celou sezónu jsme Tygrům fandili u televize, takže jsme s celou rodinou byli moc rádi, že jsme s nimi konečně mohli setkat. Hráči byli velice příjemní, bylo to fajn. Popřáli jsme jim hodně štěstí do dalšího ročníku, tak snad už u toho budeme přímo v aréně," přála si fanynka Markéta.

Všem tygřím příznivcům děkujeme za podporu v netradiční sezóně 2020/2021 a těšíme se na další setkání v Home Credit Areně!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit