Bílí Tygři Liberec

Nenechte se překvapit změnami v zápasovém kalendáři!

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako v každém ročníku dochází v letošním hracím kalendáři k několika změnám. Nenechte se těmito úpravami rozpisu zaskočit! Synchronizujte si tygří rozpis se svým kalendářem v mobilním telefonu a mějte jej vždy po ruce!

Příklady úprav jízdního řádu extraligy není nutné hledat dlouho. Namísto úterý 30. listopadu by například Tygři měli přivítat Kometu Brno ve středu 1. prosince, zápas s Mountfieldem HK z pátku 10. prosince je pak z důvodu konání koncertu v Home Credit Areně přesunut na středu 8. prosince. O tyto změny se však při propojení rozpisu s vaším kalendářem nemusíte starat, propíší se vám automaticky.

Synchronizace s vaším kalendářem je zcela snadná. Využít k ní můžete webovou aplikaci Stanza, v níž naleznete rozpis utkání Bílých Tygrů ZDE. Na zmíněné stránce stačí pouze kliknout na světle modré pole Přidat do kalendáře. Stejnou volbu můžete provést také přímo v rozpisu zápasů na webu, kde stačí u budoucích duelů kliknout na pole Přidat.

Následně si můžete vybrat, zda chcete do svého kalendáře přidat venkovní utkání, domácí zápasy, případně všechny duely Bílých Tygrů. Rozpis si můžete přidat do svého mobilního kalendáře, synchronizovat ho se svým Apple či Google účtem, spárovat ho s aplikací Outlook či s jakýmkoliv jiným typem digitálního kalendáře.

Po zvolení typu kalendáře dojde k propojení. Nejen, že se vám v kalendáři budou objevovat již známá utkání Bílých Tygrů, v případě změn termínu dojde k automatické aktualizaci a v případné nadstavbové části extraligy se vám do zařízení ihned propíší také nově založené zápasy.

Nenechte si ujít žádné z utkání Bílých Tygrů a mějte vždy informace o aktuálních termínech!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit