Bílí Tygři Liberec

Nejmladší Tygřata opět v akci! Základna zahájila letní přípravu

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Sezona 2018/19 sice skončila, to ale neznamená, že by měla malá Tygřata z Tělovýchovné jednoty volno. Naopak, základna vyměnila brusle za sportovní obuv a připravuje se na nový ročník na suchu. A náramně se u toho baví!

Nejmladší Bílí Tygři v létě rozhodně nezahálí! Přestože svůj poslední zápas odehráli před více než dvěma měsíci, nyní se již znovu pravidelně každý týden scházejí a pilně se připravují na novou sezonu na suchu. Využívají k tomu širokou paletu sportovišť, které nabízí Sport Park Liberec.

základna příprava

Součástí letní průpravy malých hokejistů jsou mnohé pohybové aktivity, které pomáhají k jejich všeobecnému rozvoji. Na jednotlivých stanovištích si tak vyzkoušejí i fotbal a další sporty. A z úsměvů na tvářích je vidět, že malé Tygry i tato obvykle nepříliš oblíbená část sezony velmi baví.

Trenér Daniel Stehno o přípravě tygří základny:

"S našimi malými Tygříky se už pilně připravujeme na novou sezonu. Pro hokejisty je důležitý všeobecná sportovní průprava, na trénincích tak v tomto období hrajeme spoustu zábavných her. Děti se díky tomu zlepšují v jednotlivých pohybových dovednostech. Věřím, že Tygřata bude letní příprava bavit a že se společně nachystáme na návrat na led."


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit