Bílí Tygři Liberec

Michal Bulíř: Z naší strany dobře zvládnutý zápas

Date of publication Author Jaroslav Vondrák

Liberec - Ve druhém přípravném utkání si Bílí Tygři připsali proti Mladé Boleslavi první výhru v nové sezóně. Výraznou měrou se o to zasloužil také útočník Michal Bulíř, který nastoupil jako centr prvního útoku. “V zápase byly vidět náznaky toho, jak chceme hrát,” hodnotí výkon dvougólový střelec.

Liberecký odchovanec nastoupil, stejně jako v přípravném utkání s Chomutovem, v prvním útoku po boku Michala Birnera a Vladimíra Svačiny. A právě tato trojice byla v zápase proti Bruslařům velmi aktivní a hlavně produktivní. Už v čase 1:15 si puk vyměnili Michalové Birner s Bulířem, druhý jmenovaný vystřelil a odražený puk se dostal k Vladimíru Svačinovi, který jej uklidil do branky Středočechů.

Na další gólový úspěch si první formace musela, i přes velké množství šancí, počkat až do 58. minuty, kdy se za stavu 2:2 Tygrům podařilo přečíslit obranu Mladé Boleslavi a situaci 2 na 1 vyřešili nahrávající Svačina a střílející Bulíř gólově. “Na té brance má velkou zásluhu Birny, který na sobě podržel dva protihráče, přenechal mi puk a pak už jsme se Sváčou jeli proti jednomu obránci,” chválil spoluhráče Bulíř

Michal Bulíř v pádu

A o minutu později bylo fanouškům v Home Credit areně ještě veseleji, protože po spolupráci Birnera se Svačinou se nahozený kotouč dostal opět k Michalu Bulířovi, který jej tečí usměrnil do horního rohu boleslavské svatyně. “Pohyboval jsem se před brankou, do té Sváčovi střely jsem dal hokejku, kterou to lízlo a puk se štěstím zapadl nad rameno brankáře,” říká.

Podtrženo, sečteno, trojice Birner, Bulíř, Svačina se podílela na výhře celkem třemi brankami. “Budu moc rád, když to takhle půjde dál a budeme si na hřišti rozumět. Kluci jsou skvělí jak hokejově, tak lidsky,” hodnotí souhru nové formace Bulíř.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

PŘIPOJ SE DO HRY | Až na doraz!

Nejnovější články

Slováci jdou do finální fáze přípravy. Faško-Rudáš s Ivanem zůstávají v sestavě!

VIDEO: Tygři zahájili přípravu předsezónním testováním. Chystá se i led

Michael Krutil: Téměř jsem neváhal. Vím, jak v Liberci dobře pracují s mladými hráči

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit