Bílí Tygři Liberec

Hokejová tombola 50 na 50 nabídla výhry již za 100 tisíc korun!

Date of publication Author Klub

Liberec - Také v průběhu této sezony se můžete na domácích zápasech Bílých Tygrů účastnit oblíbené Hokejové tomboly 50 na 50. Výherci si již v tomto ročníku odnesli z Home Credit Areny více než 100 tisíc korun!

Hokejová tombola 50 na 50 probíhá na extraligových stadionech pravidelně od loňského ročníku. Stačí si zakoupit tiket za 50 Kč od kamelotů v hledišti, mít dávku štěstí a rázem můžete vyhrát až 50 tisíc korun. Na konto výherce totiž putuje polovina celkové vybrané částky ze zakoupených tiketů.

Také druhá polovina však má předem daný účel. Zbytek vybraných prostředků totiž poslouží na projekt, který zvolí klub. V případě Bílých Tygrů vždy putuje tato část na konto vybrané kategorie z tygří mládežnické Tělovýchovné jednoty. Právě malí hokejisté z dané kategorie se na zápasech starají o prodej soutěžních tiketů.

V součtu se malým Tygřatům podařilo v 7 domácích duelech prodat soutěžní losy za 215 100 korun. To znamená, že si výherci ze zápasů v Home Credit Areně odnesli přesně 107 550 Kč. Průměrná výhra tak činila přes 15 tisíc. Rekordní vítězná suma dosud dosáhla 19 975 při zápase se Zlínem.

Bílí Tygři tak jsou v rámci celé extraligy i Chance ligy druhým nejúspěšnějším klubem. Více se zatím podařilo vybrat pouze na zápasech Komety Brno, která však má již o jeden domácí zápas odehráno více.

Díky Hokejové tombole 50 na 50 se podařilo podpořit jednotlivé kategorie Bílých Tygrů a pomoci jim rozvíjet své hokejové dovednosti. Všem účastníkům soutěže děkujeme!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu