Bílí Tygři Liberec

Hlasujte pro Bílé Tygry v anketě Ledová klapka!

Date of publication Author Klub

Liberec - Jako každý rok probíhá také v současném ročníku anketa o nejlepší hokejové video zvaná Ledová klapka. Jednotlivé kluby mají možnost do tohoto klání přihlásit své audiovizuální příspěvky rozdělené do tří kategorií. A Bílí Tygři mají mezi pěticí nejlepších propagačních videí svého zástupce. Hlasovat pro něj můžete i vy!

V soutěži Ledová klapka bojují kluby v kategoriích Propagační video, Reportážní video a Amatérské video, přičemž třetí zmíněná kategorie je určena celkům z nižších soutěží. Jednotlivé organizace mohly přihlásit až tři příspěvky.

Přihlášená videa následně ohodnotila porota, do níž zasedli odborníci z předních médií. O pořadí tak rozhodují mimo jiné zástupci iSport.cz a Sportbiz či reklamního studia Oficina, které stojí za novou znělkou Tipsport extraligy ledního hokeje.

Ve středu byly oznámeny finálové pětice jednotlivých kategorií, přičemž Bílí Tygři mají mezi propagačními videy výrazné želízko v ohni. Do TOP 5 se totiž dostala tygří upoutávka #PLAYOFFDOMA, v níž si po boku Petra Jelínka, Patrika Augusty a Michala Bulíře zahrál liberecký herec Adam Kubišta. Zmíněný spot si můžete připomenout níže.

Ve finále bude toto video soupeřit se spoty Sparty, Chomutova či Kladna. Rozhodně tak půjde o nabitou konkurenci. Jak si v TOP 5 tygří video povede? Svým hlasem můžete Tygrům pomoci k vítězství i vy!

Více informací o anketě Ledová klapka a hlasování naleznete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit