Bílí Tygři Liberec

Halloweenské utkání už v pátek! Nenechte si ho ujít!

Date of publication Author Klub

Liberec - Před první reprezentační pauzou čeká Bílé Tygry poslední domácí zápas. Ten se navíc ponese ve speciálním Halloweenském duchu a nabídne pravou posmrtnou atmosféru! Nenechte si tento zápas ujít!

Halloweenské utkání nabídne i letos neobvyklý doprovodný program. Těšit se můžete na dušičkové míchané drinky, na vybraných stáncích pak také upravené nabídky cateringu. Změn však dozná i videosoupiska či úvodní program na ledové ploše. Rozhodně je tedy nač se těšit!

Vstupenky můžete kupovat online v síti Ticketmaster, případně také na hlavní pokladně Home Credit Areny (tzv. na Rotundě). Otevírací doba Rotundy je v pondělí a od středy do pátku od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. V úterý je Rotunda otevřena pouze od 13 do 18 hodin, v den konání akce pak vždy dvě hodiny před akcí. V neděli tak bude před hokejem otevřena od 14 hodin.

Zajistit si zároveň můžete také vstupenky na všechny domácí zápasy základní části. Tuto letošní novinku si Bílí Tygři pro fanoušky připravili na základě opakovaných dotazů na možnost nákupu s dostatečným předstihem. V praxi to znamená, že si už nyní můžete zakoupit vstupenky například na lednové či únorové souboje.

V den konání utkání není z technických důvodů na hlavní pokladně Home Credit Areny (na Rotundě) možné nakupovat vstupenky na jiné zápasy, než právě na utkání hrané v ten den. Ostatní zápasy budou v daný den v prodeji pouze online.

Nenechte si páteční Halloweenský zápas s Vítkovicemi a rovněž další nejbližší domácí zápasy Bílých Tygrů ujít!

Radost týmu, ale i publika z vítězného gólu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit