Bílí Tygři Liberec

Doručovací metody e-shopu rozšířeny o Zásilkovnu

Date of publication Author Klub

Liberec - V době, kdy je většina maloobchodních prodejen z důvodu protipandemických opatření zavřena, se snažíme našim fanouškům co nejvíce usnadnit možnost nákupu na našem tygřím e-shopu. Proto jsme si pro naše příznivce připravili novinku v podobě doručení Zásilkovnou!

Online prodej pomocí e-shopu se pomalu stává dominantním oproti nákupu v kamenné prodejně tygřího fanshopu. To je nyní ještě umocněno faktem, že je fanshop, stejně jako naprostá většina maloobchodních prodejen v České republice, z důvodu vládních opatření uzavřen.

Proto jsme se rozhodli pro naše fanoušky rozšířit možnosti dopravy, které lze na e-shopu využít. Dosud mohli tygří příznivci zvolit kromě osobního vyzvednutí například dopravu pomocí přepravní společnosti DPD či Českou poštu, ať už jako balík na poštu či balík do ruky.

Možnosti dopravy se nyní rozrůstají o Zásilkovnu, zboží z tygřího e-shopu si tak můžete objednat na jednu z jejích stovek poboček po celé České republice. Vybrat si můžete platbu dobírkou přímo na vybrané pobočce Zásilkovny nebo platbu kartou.

A to není vše. Pokud z tygřího e-shopu objednáte za alespoň 1 000 Kč, bude pro vás doprava pomocí Zásilkovny zcela ZDARMA! Nezapomeňte navíc, že majitelé permanentních vstupenek mohou využít slevu 10 % na veškeré nezlevněné zboží.

Užijte si s námi i v této složité době pravé tygří Vánoce!

PŘEJÍT DO E-SHOPU!

banner dresy

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit