Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři tradičně vítali prvňáčky a třeťáky na ZŠ U Školy

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Letos připadl první školní den netradičně až na 3. září. Spousta školáků v pondělí po dvou měsících volna opět vyrazila do školních lavic a Bílí Tygři u toho nemohli chybět. Na ZŠ U Školy přivítal nové žáčky útočník Josef Mikyska.

Mladý forvard sám tuto základní školu navštěvoval, zavítal tak na dobře známá místa. V jedné z učeben, v níž byl pozdravit malé třeťáky, dokonce sám studoval. Tentokrát ale na místo zamířil v nezvyklé roli - už jako profesionální hokejista.

V doprovodu zástupkyně ředitele Jitky Vojčiniakové, která ho sama dříve učila, a tygřího maskota pozdravil Mikyska žáky čtyř tříd. Kromě obou prvních ročníku celá skupinka vyrazila také k čerstvým třeťákům, mezi nimiž je řada malých Bílých Tygrů.

Tygři ZŠ U Školy 3

Zatímco všichni prvňáčci jednotně hlásili, že se do školy moc těšili, mezi třeťáky už se objevovali i tací, kteří přiznávali, že by byli raději, kdyby prázdniny ještě pokračovaly. Nečekaná návštěva však všem udělala velkou radost.

Voucher na vstupenky a další dárky

"Přeji vám, abyste si nový školní rok užili a odnesli si z něj mnoho zážitků. Věřím, že vám studium půjde a že to všechno rychle uteče," popřál všem studentům Mikyska, a rozdal každému tygří dárky, jako například pexeso, tužku, ale také voucher na vstupenku na hokejové utkání.

Stejný voucher obdrželi v první školní den všichni prvňáčci v celém Libereckém kraji, rozdáno tak bylo celkem více než pět tisíc voucherů. Ty lze vyměnit za vstupenku pro dospělého, děti do 140 cm mají vstup za symbolickou korunu. S voucherem tak může školák vyrazit za korunu na domácí utkání i s dospělým doprovodem.

Návštěva Bílých Tygrů na ZŠ U Školy není žádnou novinkou. Už přes deset let zde pomáhají hráči A-týmu zahajovat školní rok, účastní se však také jeho slavnostního zakončení. Už teď je tak jisté, že návštěva Bílých Tygrů na základní škole U Školy nebyla v tomto školním roce poslední.

tygři ZŠ U Školy

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

PŘIPOJ SE DO HRY | Až na doraz!

Nejnovější články

Slováci jdou do finální fáze přípravy. Faško-Rudáš s Ivanem zůstávají v sestavě!

VIDEO: Tygři zahájili přípravu předsezónním testováním. Chystá se i led

Michael Krutil: Téměř jsem neváhal. Vím, jak v Liberci dobře pracují s mladými hráči

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit