Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři převzali ocenění Ledová Klapka 2021. Jak vzniklo vítězné video?

Date of publication Author Klub

Liberec - V uplynulé sezoně ovládli Bílí Tygři tradiční soutěž Ledová klapka o nejlepší hokejové video. Na titul dosáhl spot #PLAYOFFDOMA, které vznikalo za netradičních podmínek.

Spolu s hercem Adamem Kubištou se ve vítězném videu objevili trenér Patrik Augusta a dále hráči Petr Jelínek a Michal Bulíř. Ve spolupráci se studiem FULLART se ledová plocha proměnila v dočasný ateliér, na němž vyrostl také improvizovaný obývací pokoj. A nutno dodat, že na první pohled by divák nepoznal, že se nenatáčí ve skutečných kulisách, ale přímo na ledě.

Díky tomu bylo možné docílit potřebných efektů, jako například přijetí hokejistů či projetí rolby. A dvojice takto vytvořených spotů nakonec zabodovala nejen u fanoušků, ale také u odborné poroty Ledové klapky. Právě spot Hrajeme (u vás) doma totiž ovládl kategorii propagačních videí. Podívejte se na reportáž z předání trofeje pro vítěze!

Při této příležitosti si navíc můžete rovnou připomenout také obě videa ze série #PLAYOFFDOMA, která naleznete níže v článku. Všem děkujeme za podporu a věříme, že i v nadcházející sezoně připravíme fanouškům mnoho dalšího zábavného a kvalitního videoobsahu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

PŘIPOJ SE DO HRY | Až na doraz!

Nejnovější články

Michal Birner končí kariéru. V klubu pokračuje v nové roli

Letní příprava odstartovala! Tygři vyjeli i na led

Fanshop od čtvrtka opět v plnohodnotném provozu

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit