Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři plnili vánoční přání!

Date of publication Author Klub

Liberec - Vánoce jsou období roku, které je jako stvořené pro plnění přání. A tak když se Bílí Tygři doslechli o přání jednoho ze svých velkých fanoušků, neváhali a vyrazili jej splnit. Nebylo totiž jen tak ledajaké!

Speciální na něm byl především jeho autor, velký fanoušek Bílých Tygrů. Panu Frantovi je 95 let a i v tomto pokročilém věku aktivně žije v Domově seniorů BeneVita v Sychrově. Jeho velkým přáním byla permanentní vstupenka na Bílé Tygry a klubový dres. Spolu s nimi si pro něj náš klub připravil vánoční překvapení.

Vzhledem k pandemickým opatřením se nyní musí klienti domova spokojit s výrazným omezením vycházek ze zařízení či návštěv. O to větší neskrývanou radost vyvolalo, když za panem Frantou dorazili předat dárek osobně kapitán Bílých Tygrů Petr Jelínek a bek Ladislav Šmíd.

Nečekaná návštěva pana Frantu potěšila a před dvojicí Tygrů sám zavzpomínal, jak v mládí sám hrával hokej na zamrzlém rybníce. "Se současnou extraligou se to ale nedá srovnávat," smál se.

Kromě návštěvy se dočkal vytoužené permanentní vstupenky a originálního hraného dresu s číslem 95 podepsaného celým týmem. Na ten hlavní dárek, tedy možnost zavítat znovu s ostatními fanoušky do Home Credit Areny, si ovšem bude bohužel muset po dobu aktuálních opatření prozatím počkat. Věříme, že jej spolu s vámi na extraligovém utkání přivítáme co nejdříve!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit