Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři Liberec vám děkují za podporu v sezóně 2020/21!

Date of publication Author Redakce

Třinec/Liberec - Za stavu 3:1 pro Oceláře se finále přesunulo do Třince k páté bitvě. I přes obrovskou snahu a úsilí ale Liberečtí konec série neodvrátili. Ročník 2020/21 tak končí se stříbrnými medailemi na krku!

Před pátým finálovým duelem byly karty rozdány zcela jasně. Pokud se Tygři chtěli udržet ve hře o titul, museli bezpodmínečně vyhrát. Po obrovském boji však Třinec zvítězil 3:0 a v součtu 4:1 na zápasy.

Pojďme si jen v rychlosti připomenout uplynulých sedm měsíců. Chvíli po startu byla soutěž přerušena kvůli vládním nařízením, načež se asi po čtyřtýdenní přestávce znovu rozjela. Severočeši poté prohráli pětkrát v řadě, následně ale na tuto krizi zareagovali bodovou sérií a začali stoupat tabulkou vzhůru.

Petr Jelínek po finále:

„Po každém finále je to smutné, pokud nejste na straně s pohárem. Jsem ale neskutečně hrdý na to, že mohu být kapitánem tohoto týmu. Smekám před mužstvem za to, co předvedlo, přestože nás spoustu lidí odepisovalo.“


Nakonec si v posledním kole základní části vybojovali čtvrtou příčku a postoupili přímo do čtvrtfinále, v němž si pouze ve čtyřech utkáních poradili s Hradce Králové. Následovalo sedmizápasové drama se Spartou, které nakonec ovládli Liberečtí. Ve finále byl však Třinec nad jejich síly.

Naše mužstvo tak zůstalo těsně pod vrcholem. I tak je druhé místo velkým úspěchem, vždyť se Liberec probojoval do finále počtvrté za posledních pět let!

Bílí Tygři Liberec moc děkují všem fanouškům a sponzorům za podporu v této neobvykle náročné sezóně a budou se na vás znovu těšit na startu té následující!

Závěrečné podání rukou

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit