Bílí Tygři Liberec

Adam Musil proti Marku Zacharovi. Jak znají jedničky draftu či státy USA?

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako v minulém ročníku jsme si pro fanoušky připravili duely jednotlivých členů kádru Bílých Tygrů. Zatímco vloni měli hráči či trenéři předvést, jak se znají navzájem, letos došlo na všeobecné znalosti.

V prvním ze série duelů se mezi sebou střetli Michal Birner a Radan Lenc. Vědomostní souboj vyšel lépe pro zkušeného Birnera, který nedal svému soupeři šanci a jasně zvítězil. Stal se tak vůbec prvním vítězem letošních duelů.

Ve druhém souboji se pro změnu představí útočné mladé pušky Adam Musil a Marek Zachar. Jejich úkol je jednoduchý. Oba účastníci duelu postupně odpovídají na stejnou otázku. Odpovědí je mnoho, přičemž cílem obou je vždy říct pouze jednu. Poté přichází na řadu druhý a takto dokola, dokud některý ze soupeřů již další odpověď nezná. Pokud takto jeden z hráčů třikrát zaváhá, jeho oponent získává bod.

Okruh otázek byl opravdu široký. Vzpomenout si měli například na jedničky draftu NHL z aktuálního tisíciletí, což se ukázalo jako ne vůbec snadná disciplína! Následovalo vyjmenovávání států Spojených států amerických či filmů, v nichž se v některé z rolí představil Brad Pitt.

Kdo se díky angažmá v zámoří ukázal jako skvělý znalec americké geografie? Kdo zaválel v nedávné hokejové minulosti a kdo naopak má v malíčku filmy s Bradem Pittem? Podívejte se sami, druhý duel je tu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit