Bílí Tygři Liberec

Kropáče s Čakajíkem by si chtěly některé týmy půjčit na play-off

Date of publication Author Radek Vokál

Slovenská agentura TASR vydala zprávu týkající se zájmu některých týmů o slovenské reprezentanty ve službách Liberce. "Ano, mohu potvrdit, že se několik klubů se zajímá o některé naše hráče," řekl generální manažer Bílých Tygrů Ctibor Jech. Fanoušky Bílých Tygrů ale může uklidnit fakt, že by nešlo o přestup, ale jen o výpomoc na play-off formou jednosměrného hostování. "Jednání probíhají, velký zájem je hlavně o Čakajíka a Kropáče," upřesnil Jech.

Martin Čakajík Radoslav Kropáč O zmíněné hráče mají zájem samozřejmě kluby, které mají šanci na play-off. Pokud jde o Martina Čakajíka, mluví se o velkém zájmu z Třince, v souvislosti s Radoslavem Kropáčem se zase zmiňují Pardubice. "O oba hráče se zajímá víc klubů, nic konkrétního ale zatím ještě dohodnuto není," řekl ke spekulacím Ctibor Jech. Podle jeho slov je jisté, že kádr vydrží pohromadě až do konce měsíce. Přestupový termín končí příští pátek, 31. ledna, kdy Tygři doma hrají s Vítkovicemi. "Pokud bychom skončili před branami play-off, chtěli bychom dát Čakajíkovi i Kropáčovi šanci hrát další těžké zápasy, aby se tak mohli dobře připravit na dubnové mistrovství světa," vysvětlil generální manažer. Základní část končí v neděli 2. března (Liberec doma s Plzní), čtvrtfinále začínají 5. března a hrají se na čtyři vítězné zápasy. Semifinále se hraje od 20.3. do 2.4. a finále od 5. maximálně do 17. dubna.

Mezi fanoušky se také šíří zprávy o zájmu Plzně o svého bývalého hráče Michala Straku, nyní libereckého kapitána. "O tom slyším prvně," zamítl jakékoliv fámy Ctibor Jech. Více jasno už začíná být okolo výměny Stanislav Procházka - Petr Gřegořek, která má platnost do konce ledna. Podle libereckého manažera Petr Gřegořek (0+0 ze 14 zápasů) téměř s jistotou z Liberce odejde, Stanislav Procházka by ale v Budějovicích měl zůstat. O všem se rozhodne příští týden.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit