Bílí Tygři Liberec

Zapojte se do čtvrtfinálové CHL Fan Challenge!

Date of publication Author Klub

Liberec - Čtvrtfinále Champions Hockey League startuje. A spolu s ní je tu i další kolo soutěžní hry CHL Fan Challenge, v níž můžete bojovat spolu s ostatními fanoušky a sbírat tak body pro Bílé Tygry. Zapojte se!

Chcete si rozšířit své hokejové znalosti a zároveň se u toho pořádně pobavit? Pak je tu CHL Fan Challenge právě pro vás. Po zaregistrování totiž máte šanci zapojit se do řady zajímavých aktivit. Vyzkoušejte si některý z kvízů, které odhalí, jak dobře se vyznáte v jednotlivých účastnících soutěže, nebo si zahrajte některou z her.

Sbírejte body pro tým!

Za každou z těchto aktivit získáváte body na základě své úspěšnosti. Kromě samotné konfrontace s fanoušky dalších týmů Champions Hockey League sbíráte body také pro klub, který podporujete! V CHL Fan Challenge tak můžete bojovat za Bílé Tygry a pomoct jim v celkovém pořadí, do kterého se zapojují i týmy, které sice letos v CHL nenastupují, ale v minulých letech se jí účastnily. Pomozte Bílým Tygrům na vrchol!

Nejúspěšnější účastníci CHL Fan Challenge se mohou těšit na skvělé ceny. Tou hlavní je VIP trip na finále Champions Hockey League včetně letenek a ubytování. A to už je pořádná motivace!

Nezapomeňte, získat body pro svůj tým můžete každý týden! Bojujte také v play-off CHL Fan Challenge v dresu Bílých Tygrů!

CHL Fan Challenge hrajte online zde: www.chl-fan-challenge.com

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit