Bílí Tygři Liberec

Kdo se stane Hokejistou sezony Tipsport extraligy 2020/2021?

Date of publication Author Klub

Liberec - Již 26. ročník Tipsport extraligy ledního hokeje definitivně uzavře tradiční vyhlášení výsledků jednotlivých anket. Rekapitulace a ohlédnutí se za skončeným ročníkem společně s předáním cen a pohárů nejúspěšnějším hráčům a týmům se uskuteční 10. května v hotelu Hilton Prague.

Sportovní diváci mohou sledovat pořad Hokejista sezony v přímém přenosu na programu ČT sport v pondělí 10. května od 17:30 hodin. A rozhodně je nač se těšit. Na tradičním udílení cen se totiž Bílí Tygři mohou chlubit želízky v ohni.

Mezi nejúspěšnějšími hokejisty či trenéry sezony mají Bílí Tygři své zástupce každoročně. Po poslední, předčasně ukončené, sezoně 2019/20 se Tygři mohli pochlubit celkem trojicí ocenění. Patrik Augusta byl vyhlášen nejlepším trenérem sezony, Dominik Hrachovina nejlepším gólmanem a Jiří Průžek přidal cenu za oddanost hokeji, když na začátku zmíněné sezony překonal zákeřnou nemoc a vrátil se k vrcholovému hokeji.

Ani letos rozhodně Bílí Tygři nezaháleli. Vždyť po solidní základní části dokráčeli až do finále Generali Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy ledního hokeje a k tomu přidali celou řadu parádních individuálních počinů. Vůbec nejvýrazněji si počínal Petr Kváča, který se mezi gólmany mohl pochlubit nejlepšími statistikami v základní části, vidět ale byli i další Tygři.

Dočká se některý z našich hráčů ocenění také za sezonu 2020/21? Sledujte v pondělí od 17:30 na programu ČT Sport vyhlášení ankety Hokejista sezony Tipsport extraligy 2020/21 a buďte u slavnostního uzavření uplynulého hokejového ročníku!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit