Bílí Tygři Liberec

Nedělní zápas za současných podmínek, od pondělí nová opatření

Date of publication Author Klub

Liberec - Ministr zdravotnictví Roman Prymula představil ve středu nová protiepidemiologická opatření, která by měla platit od pondělí 5. října. Ta výrazně přitvrzují také podmínky pro konání hromadných akcí včetně sportovních utkání. Nedělního zápasu s Českými Budějovicemi se však ještě nedotknou.

Nová vládní opatření by měla omezit možnost shromažďování osob a tím také hromadné akce. Ve venkovním prostředí se bude moci sejít maximálně 20 osob, v případě vnitřních akcí je pak tento limit nastaven na pouhých 10 osob. Profesionální sportovní utkání tak bude možné konat pouze bez přítomnosti fanoušků.

Tato změna vejde v platnost v pondělí 5. října a platná bude po dobu 14 dní, dle rozpisu se tak tato opatření dotýkají domácích zápasů s Kometou Brno a Karlovými Vary. Naopak nedělní utkání s Českými Budějovicemi nebude těmito novými pravidly dotčeno.

Zápas proti Motoru se tak odehraje za stejných podmínek, jako úterní utkání proti Spartě, tedy s 1 000 fanoušky. To znamená, že přístup bude umožněn velké většině majitelů permanentních vstupenek. Klub po dohodě s generálními partnery zastavil po dobu současných opatření platnost vybraných partnerských a zaměstnaneckých permanentek a také rezervačních karet, dostane se tak na většinu platících permanentkářů.

Pokud nebudete nejpozději v průběhu čtvrtečního dopoledne klubem kontaktováni, bude vaše permanentka na zápas s Českými Budějovicemi platná! S fanoušky, na které se nedostane, bude klub individuálně řešit možnosti kompenzace.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit