Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři a Nadace Syner nadělí dětem

Date of publication Author Eva Lenertová, tisková mluvčí

Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce. K jejich neopakovatelné atmosféře patří dárky pod stromečkem. Hokejisté Bílých Tygrů spolu s Nadací Syner nadělí dětem z dětských domovů, v nemocnicích a na dalších místech.

Hodinky, stříbrné řetízky, auta na ovládání, panenky či kopací míče. Tahle a mnoho dalších přání se objevilo na seznamu, který si od klientů Dětského domova v Jablonném v Podještědí vyžádal tým Bílí Tygři Liberec.

„Není to poprvé, kdy hokejisté chtějí splnit přání dětí tak, aby skutečně pod stromkem našly požadované. Proto si každé dítě z domova napsalo tři dárky a každý z hokejistů si vybral, co komu koupí. Takže nakonec bude určitě radost veliká, protože žádné z obdarovaných dětí neví, co skutečně pod stromkem nalezne,“ říká k akci, která vyvrcholí 16. prosince v Tipsport areně tisková mluvčí BT Liberec Eva Lenertová s tím, že dětem bude k dispozici kompletní tým. „Při takových setkáních chybějí hokejisté jenom když jsou na marodce,“ potvrzuje Lenertová.

Pozadu nezůstala ani Nadace SYNER, která s dětskými domovy spolupracuje již roky. „Snažíme se domovům vyjít vstříc buď financemi na vybavení, které potřebují a nebo přímo nákupem potřebných věcí, které si určí vedení domovů a nebo je zveme na kulturní či sportovní akce. Vánoce jsou ale časem, kdy jde o dárky jednotlivcům a protože děti přijedou na arénu, nebudeme chybět ani my a poskytneme něco dobrého na zub,“ říkají představitelky Nadace SYNER Eva Syrovátková a Iva Urbanová.

„Zatím jsem ještě dětem nic moc neprozradil, jen naznačil, ale už jen to, že si pro ně přijede až k domovu autobus Bílých Tygrů vzbudilo senzaci," říká ředitel DD Jablonné v Podještědí Vlastimil Faltýnek a nezakrývá, že i on se na akci těší.

Nadílka u stromečku doplněná o autogramiádu hokejistů se uskuteční v pátek 16. prosince od 16 hodin v Tipsport areně v prostoru ČS klubu. Média jsou srdečně zvána.

Loni dostaly děti dárky v restauraci Ambiente. Letos bude místem setkání ČS klub v Tipsport areně.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Filip Pešán: Hlavní náplní přípravy je teď silový trénink. Na led chceme chodit 3× týdně

Nejnovější články

V Liberci končí gólmani Hrenák s Paříkem

Loučící se Birner: Už to bude na jiných klucích. Jsem rád, že na to budu koukat

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit