Bílí Tygři Liberec

Druháci a třeťáci bojovali na Memoriálu Jaroslava Janečka

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V neděli 4. listopadu se v Hradci Králové uskutečnil tradiční turnaj pro děti druhých a třetích tříd Memoriál Jaroslava Janečka. V turnaji se postupně utkali domácí Mountfield HK spolu s Bílými Tygry Liberec, Letci z Letňan a Dynamem Pardubice.

Diváci, kteří se na turnaj přišli podívat, určitě nelitovali. Všechna utkání turnaje byla až neskutečně vyrovnaná. Naši druháci obsadili celkově čtvrté místo, když se předvedli ve velmi dobrém světle a všechna jejich utkání skončila s minimálním rozdílem. Třeťáci ukázali Tygří srdce a po dvou remízách a jednom vítězství přivezli do Liberce putovní pohár.

Daniel Stehno (trenér 2. třídy) o turnaji:

"Mountfield HK připravil kvalitní turnaj, na kterém se představily týmy stejné úrovně. Naše děti bojovaly od začátku až do konce celého turnaje, ukázaly tygří srdce a věřím, že příště se více štěstí přikloní na naši stranu. Turnaj byl velmi vyrovnaný a mohl v něm zvítězit opravdu každý."

Martin Duschka (trenér 3. třídy) o turnaji:

"Odehráli jsem výborný turnaj, který byl neskutečně vyrovnaný. Žádné utkání neskončilo větším rozdílem, než o dva góly. Všechny zápasy se hrály „na krev“. Naše děti musím pochválit za výborný pohyb a bojovnost. Malým Tygrům k jejich výkonům moc gratulujeme."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit